0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Апрески

3

Sandic Апреските за девойки осигуряват достатъчно добра термозащита, за да сложат край на вечните натяквания относно топлите чорапи. Апрески за девойки с мембрана са идеалните зимни обувки за активните млади дами, които обичат дългите разходки, но държат и на стила! Бърз преглед

Sandic

Апрески

Нормална цена: 29,90 лв.

Special Price 23,90 лв.

Размери:

29 30 31 32 33 34 35
  Разпродажба
Rival Star Апреските за девойки осигуряват достатъчно добра термозащита, за да сложат край на вечните натяквания относно топлите чорапи. Апрески за девойки с мембрана са идеалните зимни обувки за активните млади дами, които обичат дългите разходки, но държат и на стила! Бърз преглед

Rival Star

Апрески

Нормална цена: 39,90 лв.

Special Price 32,90 лв.

Размери:

30 31 32 33 34 35
  Разпродажба

3

Апрески за девойки – решението на вечния спор „красота или удобство”

Апрески за девойки – модни и топли зимни обувки, които ще решат вашия вечен семеен спор! Тийнейджърките са убедени, че са вече възрастни и твърдо отказват да бъдат третирани като деца. И не само това – те следят с почти маниакална страст последните модни тенденции и задачата по избора им на тоалет се превръща в кошмар. Как да се погрижим младите бунтарки да са с толи и сухи крака през зимата? Апрески за девойки е отговорът на тази дилема! Ще се изненадате с какъв ентусиазъм ще бъде приета вашата идея. Та нима топли и удобни апрески не носят с гордост не само тийнейджърките, но и дамите от всяка възраст и социално положение?

Апрески за девойки – идеалното съчетание между красота и практичност! Апреските за девойки ще спечелят както сърцата на младите момичета, така и одобрението на най-взискателните родители.

Апреските за тийнейджърки не случайно не губят популярността си. За колкото и пораснали да се смятат девойките в тази трудна възраст, и те като по-малките си братя и сестри трудно устояват на изкушението да се бухнат в мекия сняг. С топлите и непропускащи влагата апрески за девойки, те могат да си позволят тази детска пакост.

Апрески за тийнейдържки с мембрана са най-новото предложение на водещите световни и родни производители, в което естетиката се съчетава с последните достижения на виските технологии.

Обувките с мембрана гарантират отлична влагоизолация, но освен това се отличават с идеална проветривост, което гарантира, че кракът на дъщеря ви няма да се поти – така се избягва не само неприятната миризма, но и опасността от развиване на заболявания по стъпалата.
Апрески за девойки с мембрана са идеалните зимни обувки за активните млади дами, които обичат дългите разходки, но държат и на стила!

Тийнейджърските апрески може да ви изненадат със спортни-елегатния си външен вид, но нека тънката гумена подметка не буди подозренията ви – специалният материал, от който е избработена, гарантира термозащита при изключително ниски температури.
Апреските са подходящи за тийнейджърките, влюбени в активния живот, но с лекотата и изящността си се харесват и на млади дами с по-улегнал темперамент.

Апреските за девойки осигуряват достатъчно добра термозащита, за да сложат край на вечните натяквания относно топлите чорапи.
Апрески за тийнейджърки с интересни елементи, шевици, ефектни „снежни” топчета или украсени с кожа – фантазията на дизайнерите ще ви изненада и дори вашата придирчива дъщеря ще намери чифта, с който да се чувства неотразима.

Апрески в ярки цветове – розов, черен, син, виолетов, са особено популярни сред девойките.
Апрески за девойки са перфектното решение на вечната дилема, стояща пред тийнейджърките –дали да предпочетат външния вид пред здравето си. Изумително разнообразие апрески за девойки с високо качество и привлекателен дизайн ще намерите в онлайн магазин за детски обувки Перфекшън, без дори да ви се налага да напускате комфорта на дома си.

Осигурете топлина, удобство и високо самочувствие на вашата пораснала принцеса с предложенията на интернет магазин за обувки Perfection!

Вижте повече