0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Гумени ботуши

Гумени ботуши за девойките, които държат да са уникални

Гумените ботуши са едно наистина практично и качествено решение за тийнейджърките, които искат не само да са модерни и оригинални, но и да не се притесняват от намокряне на краката си в пролетно-есенните дъждове или в зимния сняг.

Този вид ботуши са се превърнали в едни от най-модерните обувки в наше време, тъй като са не само удобни и фукнционални, но и уникални с ярките си багри и привлекателен дизайн.

Гумени ботуши за девойки не случайно присъстват в колекциите на водещи родни и световни производители, а разнообразието от цветове и украшения ще задоволи изискванията и на най-претенциозната млада дама.

Тийнейджърските гумени ботуши се съчетават с разнообразна гама тоалети, от класика, до по-небрежен стил. Те могат да се носят както с пола, така и с дънки, а безкрайният избор от цветове означава, че с лекота ще намерите чифта, който подхожда перфектно на гардероба на детето.
Едноцветни гумени ботуши са идеалното решение за по-шарените къси поли или рокли, или пък тийнейджърката може да предпочете тоалетът и гумените ботуши да са в един цвят, а да внесе допълнителна интрига с контрастни аксесоари.

Гумени ботуши, съчетани с пуловер или суичър, ще придадат на девойката една елегантна небрежност. Тези ботушки стоят добре и с къси панталони, независимо дали става дума за бермуди, или съвсем оскъдните дънкови панталонки. Стилистите съветват да оставите краката голи, ако времето позволява това, в противен случай можете да ползвате клин или плътен чорапогащник.

Подходящи аксесоари към гумените ботуши за тийнейджърки са шапките, шаловете и ръкавиците. Добре е те да са в същия цвят като гумените ботуши, които сте избрали. По-смелите млади дами обаче може да предпочетат съчетанието на контрастни цветове.
Заслужава си да се отбележи, че съвременните гумени ботуши за девойки всъщност не са изработени от гума, а от лек, еластичен и устойчив вид ПВЦ. Гъвкавата полиуретанова подметка гарантира комфорт и сигурност.

Гумени ботуши за подрастващи с удобни стелки и малък ток пък осигуряват максимално удобство дори и в най-натоварените и уморителни дни.
Гумени ботуши за тийнейджърки, които ценят както оригиналността и стила, така и удобството и практичността ще намерите в интернет магазин за детски обувки Perfection. Изберете качествени гумени ботуши за вашата дъщеричка, с помощта на които тя ще блесне със своята уникалност! Гумени ботуши за девойки от водещите световни марки можете да закупите лесно и на съвсем достъпни цени. Разгледайте широката гама предложения в онлайн магазин за детски обувки Perfection и помогнете на вашата тийнейджърка да се сдобие с функционални гумени ботуши, които неизменно ще привличат погледите!

Вижте повече