0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Гумени ботуши

Не са намерени продукти, отговарящи на избора.

Гумени ботуши за девойките, които държат да са уникални

Гумените ботуши са едно наистина практично и качествено решение за тийнейджърките, които искат не само да са модерни и оригинални, но и да не се притесняват от намокряне на краката си в пролетно-есенните дъждове или в зимния сняг.

Този вид ботуши са се превърнали в едни от най-модерните обувки в наше време, тъй като са не само удобни и фукнционални, но и уникални с ярките си багри и привлекателен дизайн.

Гумени ботуши за девойки не случайно присъстват в колекциите на водещи родни и световни производители, а разнообразието от цветове и украшения ще задоволи изискванията и на най-претенциозната млада дама.

Тийнейджърските гумени ботуши се съчетават с разнообразна гама тоалети, от класика, до по-небрежен стил. Те могат да се носят както с пола, така и с дънки, а безкрайният избор от цветове означава, че с лекота ще намерите чифта, който подхожда перфектно на гардероба на детето.
Едноцветни гумени ботуши са идеалното решение за по-шарените къси поли или рокли, или пък тийнейджърката може да предпочете тоалетът и гумените ботуши да са в един цвят, а да внесе допълнителна интрига с контрастни аксесоари.

Гумени ботуши, съчетани с пуловер или суичър, ще придадат на девойката една елегантна небрежност. Тези ботушки стоят добре и с къси панталони, независимо дали става дума за бермуди, или съвсем оскъдните дънкови панталонки. Стилистите съветват да оставите краката голи, ако времето позволява това, в противен случай можете да ползвате клин или плътен чорапогащник.

Подходящи аксесоари към гумените ботуши за тийнейджърки са шапките, шаловете и ръкавиците. Добре е те да са в същия цвят като гумените ботуши, които сте избрали. По-смелите млади дами обаче може да предпочетат съчетанието на контрастни цветове.
Заслужава си да се отбележи, че съвременните гумени ботуши за девойки всъщност не са изработени от гума, а от лек, еластичен и устойчив вид ПВЦ. Гъвкавата полиуретанова подметка гарантира комфорт и сигурност.

Гумени ботуши за подрастващи с удобни стелки и малък ток пък осигуряват максимално удобство дори и в най-натоварените и уморителни дни.
Гумени ботуши за тийнейджърки, които ценят както оригиналността и стила, така и удобството и практичността ще намерите в интернет магазин за детски обувки Perfection. Изберете качествени гумени ботуши за вашата дъщеричка, с помощта на които тя ще блесне със своята уникалност! Гумени ботуши за девойки от водещите световни марки можете да закупите лесно и на съвсем достъпни цени. Разгледайте широката гама предложения в онлайн магазин за детски обувки Perfection и помогнете на вашата тийнейджърка да се сдобие с функционални гумени ботуши, които неизменно ще привличат погледите!

Вижте повече