0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Кроксове и Чехли

3

Jump Хубави и евтини кроксове и чехли за девойки, направени специално за лятото на плажа или край басейна. Направени с красиви елементи и интересни рисунки за по-модерен вид. Бърз преглед

Jump

Кроксове и Чехли

Нормална цена: 13,90 лв.

Special Price 6,90 лв.

Размери:

36 37 38 39 40
  Разпродажба
Sandic Хубави и евтини кроксове и чехли за девойки, направени специално за лятото на плажа или край басейна. Направени с красиви елементи и интересни рисунки за по-модерен вид. Бърз преглед

Sandic

Кроксове и Чехли

Нормална цена: 13,90 лв.

Special Price 8,90 лв.

Размери:

36 37 38 39 40 41
  Разпродажба
Runners Хубави и евтини кроксове и чехли за девойки, направени специално за лятото на плажа или край басейна. Направени с красиви елементи и интересни рисунки за по-модерен вид. Бърз преглед

Runners

Кроксове и Чехли

Нормална цена: 26,90 лв.

Special Price 13,90 лв.

Размери:

36 37 38 39 40 41
  Разпродажба

3

Кроксове и чехли за девойки – удобство и стил в горещите месеци

Чехлите и кроксовете за девойки – тези обувки изглеждат прости и непрактични само на пръв поглед. Истината е, че чехлите за девойки са леки, удобни и могат наистина да бъдат изящни. И нещо повече – чехлите за девойки са унивeрсални: тийнейджърките ги обожават и не се разделят с тях не само на плажа, но и в ежедневнието.

Чехлите трябва да бъдат избирани не по-малко внимателно от които и да били други обувки за тийнейджърки. При тях, общо взето, важат всички принципи, които следваме при избора на сандали. Те са с традиционно тънка и плоска подметка, но напоследък младите дами не се задоволяват единствено с познатите от миналото варианти. Те не се страхуват да експериментират с чехли за девойки на платформа или на устойчив тънък ток.

Чехли за девойки се предлагат в огромно разнообразие от материали. Оптимален вариант за лятото са текстилните чехли, но не пренебрегвайте и тези от естествена или изкуствена кожа – те са изключително удобни и здрави. Чехлите от велур са един от най-предпочитаните варианти от младите девойки почитателки на модата.

Чехли за тийнейджърки – с какво да ги съчетаем? Стилистите съветват, че чехлите стоят най-добре със спортни костюмчета, потник и шорти, дълги и къси поли и дънки. Безпогрешен избор са чехлите за девойки, с интересни украси или камъчета, съчетани с класически плажен тоалет.
И нещо интересно – тийнейджърките обожават да носят чехли и да показват интересния си педикюр, ярките и модерни цветове на лака им, а ако към него са добавени интересни детайли – още по-добре.

Кроксове за девойки са изборът на младите дами, които държат да прекарат лятото с удобни, модни и интересни обувки.
Тийнейджърските кроксове дават допълнителен повод за усмивки през лятото, благодарение на веселия си дизайн и ярки цветове. Но външният вид далеч не е всичко. Кроксовете за девойки се изработват от висококачествени полимерни материали, които не са повреждат от влагата. В допълнение към това, те осигуряват идеално сцепление дори по хлъзгавите плочки край басейна и помагат да избегнем неприятни инциденти.

Кроксовете за девойки с каишки осигуряват допълнителна подкрепа и стабилност на крака, а и дават простор на въображението – преместете каишката отзад, получавате сандали, а отпред – чехли! Така младите дами могат да експериментират с различни варианти на своите кроксове.
Кроксове и чехли за девойки с високо качество и радващо въображението разнообразие от цветове и модели можете да намерите в онлайн магазин за детски обувки Perfection. Зарадвайте дъщеря си с един прекрасен летен подарък, без дори да ви се налага да напускате уюта на дома си!

Вижте повече