0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Официални обувки

5

Dolar Dog Обувките за официални поводи за всяко подрастващо момиче. Елегантният дизайн и широкият избор от цветове и акценти ги правят най-подходящи за празниците. С естествените и висококачествени материали и удобните подметки момичетата ще имат усещането за невероятен комфорт. Бърз преглед

Dolar Dog

Официални обувки

Нормална цена: 37,90 лв.

Special Price 28,90 лв.

Размери:

32 33 34 35 36 37
  Разпродажба
Happy Bee Обувките за официални поводи за всяко подрастващо момиче. Елегантният дизайн и широкият избор от цветове и акценти ги правят най-подходящи за празниците. С естествените и висококачествени материали и удобните подметки момичетата ще имат усещането за невероятен комфорт. Бърз преглед

Happy Bee

Официални обувки

Нормална цена: 28,90 лв.

Special Price 20,90 лв.

Размери:

31 32 33 34 35 36
  Разпродажба

5

Официални обувки за девойки „от котюр”

Всички досетливи родители са наясно, че на определена възраст техните деца имат нужда не просто от облекло и обувки, а наистина от стилни неща, способни да удовлетворят претенциите на подрастващите, подчертавайки тяхната индивидуалност. Развитието на модната индустрия и всичките ѝ направления вече отдавна е помогнало на детската мода да достигне най-високото си ниво.

Всеки сезон редица модни къщи пускат цели колекции със стилни и оригинални дизайнерски дрехи и обувки за девойки, разработвайки за тази категория купувачи специални технологии и видове дизайн. В модата на подрастващите дори се появяват индивидуални тенденции. Много луксозни марки и марки от средния моден клас вече са съумели да преуспеят в разработването на тийнейджърски обувки, които са се развили като продължение на линията за възрастни.

В наши дни можеш да закупиш обувки за деца във всяка възрастова група не само в специализираните магазини: съществуват отдели за младежки обувки, ботуши и маратонки, както в спортните магазини, така и в бутиците. Работата е там, че много известни марки разглеждат децата като свои клиенти, като допълнителна целева група, разширявайки по този начин сферата на своята дейност и безусловно увеличавайки приходите си.

Дванадесетгодишните тийнейджърки, бягащи по коридорите на училищата с ултрамодерните си официални обувки, и модерни девойки с официални обувки на малки токчета или с изискани обувки на ученическото празненство - това е новото младо поколение. При това всяка марка, която изработва колекции от официални обувки за девойки, диктува свои собствени тенденции. Някои налагат цветните мотиви, а други поставят в центъра идеята за авангардни колекции. Днес много популярни са официални обувки за тийнейджърки на малки токчета и тези на платформа. Дизайнът на официалните обувки за девойки поразява със своето великолепие. Тези обувки се превръщат в произведения на изкуството и предмет не само на необходимост, но и свидетелство за разкош.

Съответства ли обаче такъв тип ултрамодерна обувка с препоръките на ортопедите и педиатрите? Безусловно, обувките за тийнейджърки трябва да притежават несъмнено качество, защото това е много важно за здравето на подрастващите! Водещите родни и световни марки обувки за девойки, предлагани в интернет магазин Perfection, несъмнено знаят това и се стараят да обмислят всеки детайл. Те предоставят висококачествени естествени материали, първокласна изработка и комфорт от най-високо ниво. При това цената е радостна новина за повечето родители, защото определено няма да им се наложи да платят „скандална” сума.

Купете официални обувки за тийнейджърки от онлайн магазин за детски обувки Perfection и вашето дете не само ще е в крак с модата, но и ще изгради изящния вкус на мама и тате.

Вижте повече