0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Пантофи

4

Sandic  Удобни и топли пантофи за домашния уют. Пантофите за девойки с високо качество са гаранция за здравето на вашата любима дъщеря! Бърз преглед

Sandic

Пантофи

Нормална цена: 19,90 лв.

Special Price 8,90 лв.

Размери:

31 32 33 34 35
  Разпродажба
Sandic  Удобни и топли пантофи за домашния уют. Пантофите за девойки с високо качество са гаранция за здравето на вашата любима дъщеря! Бърз преглед

Sandic

Пантофи

Нормална цена: 19,90 лв.

Special Price 8,90 лв.

Размери:

31 32 33 34 35
  Разпродажба

4

Качествените пантофи за девойки – заслужена почивка след натоварения ден

Пантофи за девойки – колко е труден изборът на загрижените родители! Опасявайки се за здравето на своята поотраснала дъщеря, те търсят топли и удобни домашни пантофи за тийнейджърки, докато подрастващите дами държат единствено на стила и модата. Защото не осигурим ли ефектни и красиви пантофи, можем да сме сигурни, че младата бунтарка просто ще стои у дома с ботушите, или ще предпочете да ходи боса дори по студената мозайка.

Пантофите за девойки трябва да са съобразени с главното правило при подбора на дрехи и обувки за тийнейджъри: те трябва да са оригинални и качествени. На пръв поглед изглежда, че изборът на пантофи за девойки не е така важен както този на ботуши или официални обувки. Но помислете – нима именно у дома не търсим уют и отмора, а уморените от активния ден крака също искат да починат в комфорт и топлина.

Пантофите за девойки с високо качество са гаранция за здравето на вашата любима дъщеря! Но как да подберем най-подходящите пантофи за тийнейджърки от удивителното разнообразие, което намираме на пазара? Специалистите съветват домашните пантофи за девойки да не са твърде тесни, или с ток по-висок от 5 см. За девойките са идеални пантофи с плоска широка подметка: в тях напрежението се топи, и младата дама ще се чувства спокойна и уверена. Особено актуални са пантофите за девойки със специална подметка против хлъзгане: те ще позволят на тийнейджърката да запази детската си палавост и игривост, без да рискува неприятни индиденти.

Пантофите за девойки винаги трябва да се избират и с мисъл за материала, от който са произведени. Ако търсите топли пантофи, защитаващи от студ и течения, предпочете овчата вълна – тези пантофи за девойки притежават естествени антибактериални свойства. Висококачественият текстил също е предпочитан вариант при избработката на пантофи за девойки, а дизайнът завладява въображението. Ярки цветове, забавни апликации, или пантофи за тийнейджърки в образа на сладко коте или кравичка с рогца ще внесат допълнителни усмивки в ежедневието на дома. Нима дори и по-възрастните дами не се поддават на изкушението да си купят оригиналните и закачливи пантофи - мъфини, наподобяващи животни или герои от анимационни филмчета! С тези пантофи вашата тийнейджърка може смело да посреща своите гости, без да се притеснява за външния си вид.

Домашните пантофи за девойки са изключително важни обувки, които способстват за правилното развитие и почивка на все още развиващите се стъпала на младите дами! Пантофи за девойки с високо качество и атрактивен дизайн ще намерите в онлайн магазин за детски обувки Perfection. Доверете се на богатия ни асортимент пантофи за девойки от водещи световни и родни производители, за да подарите на дъщеря си заслужена почивка след натоварения й ден!

Вижте повече