0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Апрески

1

1

Как да изберем апрески за юноши?

Апрески за тийнейджъри - този вид обувка става все по-популярна и обичана от юношите. Поради страхотните им изолиращи свойства, родителите задължително трябва да закупят на децата си такъв вид обувки, които освен че са на мода, са и много удобни и комфортни. Апреските понякога може и да Ви заприличат на обикновени ботуши, но те се отличават с тази значителна разлика, че са доста по топли и изолиращи от атмосферните влияния от тях. Особеността на апреските за тийнейджъри се състои в това, че те имат допълнителни фиксатори, велкро лепенки или ципове. Те осигуряват отлична изолация на крака и не позволяват проникването на студа отвън-навътре. Много важен фактор при избора на апрески за юноши се явява това, че те са изключително леки, което е много важно за всички видове детски обувки. Поддръжката им е също толкова лесна – просто минете със мокра кърпа по повърхността на апреските и ги оставете да изсъхнат на стайна температура.

Без да преувеличаваме можем да кажем, че моделите апрески са сбъдната мечта не само на юношите, но и на майките им. Те не позволяват на детето да настине през зимата и то спокойно може да играе в снега колкото му се иска. Известно е, че не всички детски обувки са способни да устоят на мръсотия, кал и влиянието на реагенти и соли, които се използват при обработка на замръзналите през зимата улици. Апреските са доста практични за използване през зимата, когато е прекалено влажно и студено за кожени ботуши с подплата. Поради тази причина фабриките за детски обувки произвеждат апрески. Те съчетават всички положителни страни, които имат гумените ботуши и топлите изолиращи обувки.

Детските обувки вървят ръка за ръка с високите изисквания на родителите. Всъщност това е разбираемо, понеже от избора на обувки до голяма степен зависи дали детето ще се простуди и как ще премине зимния сезон за него. Основната функция на апреските за юноши е осигуряването на комфорт и топлина на краката в студените зимни дни. Със закупуването на такива обувки, вие осигурявате на детето си защита от влага, понеже тези повечето апрески са изработени от специална гумена горна част, която има водоотблъскващ ефект. Освен това, тийнейджърските зимни апрески имат една особеност – специални вътрешни стелки, които са трислойни. Първият слой е филцов и той осигурява задържането на толпината в обувката. Следва термично фолио, което отблъсква студа и третият слой, който е хигроскопичен, за да абсорбира потта, която се отделя от краката. По този начин кожата на крака има възможност да диша нормално. Такъв вид ботуши се отличават с ненадминат комфорт и изключителна топлина. Ако носи апрески, вашият тийнейджър няма да почувства дискомфорт дори и при рязката смяна на времето от топло към студено и обратно.

Как да изберем апрески за юноши? Понякога се налага да обикаляте магазините и моловете през целия си почивен ден, за да разгледате какво се предлага в магазините и да се запознаете с асортимета, който се предлага. При това, често се прибирате вкъщи с празни ръце. Поради тази причина доста родители вече са убедени, че много по-бързо, изгодно и щадящо нервите е пазаруването в интернет. В каталога на специализирания магазин за детски обувки Perfection ще намерите именно този модел, който бихте искали да закупите, но не сте видяли никъде в обикновените магазини.

Онлайн магазин за детски обувки Perfection предлага най-висококачествени модели от родни и европейски марки, които просто няма как да не харесате. Приемливата цена е съществен фактор при покупката, която родителите няма как да не вземат под внимание. Просто влезте в онлайн магазина, изберете и поръчайте!

Вижте повече