0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Ботуши

1

Rival Star Бърз преглед

Rival Star

Ботуши

Нормална цена: 38,90 лв.

Special Price 22,90 лв.

Размери:

31 32 33 34 35 36
  Разпродажба

1

Ботуши за юноши: едно добро решение за студените дни

Ботушите за юноши са вид обувка, която може и да не е практична за големите снежни преспи, но като зимна обувка за училище е незаменима. И разнообразието от модели е толкова голямо, че много тийнейджъри се затрудняват в избора на подходящия за тях чифт. От друга страна обаче повечето модели ботуши се съчетават прекрасно с голяма част от ежедневния гардероб на младежите. Можете да съчетаете ботушите с дънки, панталони с всякаква кройка, палто, яке, ризи, блузи и т.н. Най-важното – обърнете внимание на материала, от който са изработени ботушите, на техния модел и цвят.

Преди време ботушите са били преобладаващ елемент от гардероба на представителите на силния пол. С времето, загубвайки основната идея на своето преднаначение, те станали популярни само като работна или униформена обувка. Днес всичко се връща в изходна позиция: ботушите са все по-често срещани в съвременните колекции на водещите дизайнери. По този начин някогашната популярност на този вид обувка нараства бързо сред юношите.

Съвременните марки обувки предлагат в колекциите си ботуши за юноши, изработени от различни материали. Какво да изберете – зависи главно от времето навън. Кожените обувки, с дебела гумена подметка се считат за универсален вариант. За зимния юношески гардероб чудесно решение биха били топли ниски ботуши, изработени от естествена кожа, с мека кожена или текстилна подплата. Друг удачен вариант биха били по-високите модели изработени от синтетични материали. Те ще се превърнат в отлично допълнение към спортната ежедневна визия на вашия тийнейджър. Подобни ботуши могат да имат мъхеста подплата, за да защитават краката от студа.

През есента ботушите за юноши със гумена основа са незаменими. Техният избор е много голям: това са обувки в различни цветови гами, които могат да бъдат украсени с ярки, оригинални щампи. За пролетта можете спокойно да изберете кожени ботуши, като се насочите към по-ниските и неподплатени модели.

Дължината и ширината на различните ботуши за тийнейджъри биват най-разнообразни. Височината на най-разпространените модели най-често е до средата на прасеца (или малко по-ниски). Най-често срещани сред подрастващите са ботушите в стил милитъри (тип военни). Те идеално подхождат на ежедневното облекло на тийнейджъра. Друг малко по-ексцентричен вид са ботушите за младежи, които се произвеждат с височина до коляното, те обикновенно се произвеждат с голям процент на гума или от много мека и еластична кожа.

Ботушите са елемент, който прекрасно може да допълни образа на един тийнейджър, правейки го незабравим, ярък и едновременно с това и стилен. Ботушите са идеално допълнение към ежедневния тип облекло, но в някои случай е възможно да се съчетаят и с малко по-елегантно облекло.

В каталога на интернет магазин за детски обувки Perfection можете да намерите стилни, удобни и качествени ботуши за тийнейджъри. Асортиментът е голям и ще удовлетвори дори и най-претенциозния потребител. Това са ботуши буквално за всеки вкус: кожени, велурени или спортни модели. Разнообразните модели, цветове и варианти ще позволят да изберете подходящия чифт за Вашето дете.

Вижте повече