0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Маратонки

35

Yogon Модерни маратонки за юноши, които вече не се носят само при спортуване, а също и в ежедневието. Маратонките са с инетерен дизайн и в разлчни цветове, имат възможност за различно закопчаване - връзки и велкро, подметките са гъвкави и удобни. Предпочитани са заради удобството, практичността и функционалността си. 
Бърз преглед

Yogon

Маратонки

Нормална цена: 33,90 лв.

Special Price 25,40 лв.

Размери:

37 38 39 40 41
  Разпродажба
Calorie Модерни маратонки за юноши, които вече не се носят само при спортуване, а също и в ежедневието. Маратонките са с инетерен дизайн и в разлчни цветове, имат възможност за различно закопчаване - връзки и велкро, подметките са гъвкави и удобни. Предпочитани са заради удобството, практичността и функционалността си. 
Бърз преглед

Calorie

Маратонки

Нормална цена: 42,90 лв.

Special Price 35,90 лв.

Размери:

32 33 34 35 36 37
  Разпродажба
Mighty Mouse Модерни маратонки за юноши, които вече не се носят само при спортуване, а също и в ежедневието. Маратонките са с инетерен дизайн и в разлчни цветове, имат възможност за различно закопчаване - връзки и велкро, подметките са гъвкави и удобни. Предпочитани са заради удобството, практичността и функционалността си. 
Бърз преглед

Mighty Mouse

Маратонки

Нормална цена: 26,90 лв.

Special Price 21,50 лв.

Размери:

31 32 33 34 35 36 37
  Разпродажба

35

Маратонки за юноши: практична, стилна, спортна обувка за спорт и не само

Маратонките са обувки, които отдавна са престанали да се смятат за изключителен елемент от спортната екипировка на тийнейджърите. Съвременните представители на силния пол с удоволствие носят маратонки всеки ден, избирайки ги заради удобството, практичността и функционалността им. Асортиментът им в онлайн магазин за детски обувки Perfection е изключително широк, затова избирането на подходящия модел не представлява никаква трудност.

При избора на маратонки е важно да анализирате къде точно тийнейджъра ще ги използва. Ако избирате модел за тренировки, то той трябва да зависи от вида на спорта, който практикува младежа и интензивността. Съществуват специални модели за всеки спорт: известните спортни марки произвеждат маратонки за баскетбол, волейбол, футбол, тенис, бягане, фитнес и други. Всеки модел има своята специфика. Например, баскетболните маратонки са леки с допълнителнителна, устойчива и пружинираща подметка, позволяваща да се извършват всякакви, дори и най-сложните комбинации от движения. Спортните обувки за бягане малко напомнят моделите за баскетбол, но при тях подметката е по-плътна и висока. При избора на маратонки за юношите е важно да се ориентирате и по това, на каква повърхност ще се спортува: асфалт, трева, стадион, зала.

Интернет магазин за детски обувки Perfection предоставя широк избор от качествени спортни обувки. Ако искате да закупите подходящите маратонки за тийнейджъри разгледайте нашия каталог и направете поръчка. Можете да избирате от голямо разнообразие от модели маратонки за юноши, изработени по съвременни технологии. В този раздел от каталога има модели и за различните сезони - с топла подплата, без подплата, високи и ниски модели.

Първоначално, маратонките са измислени за спортни цели, но постепенно те са се превърнали в незаменима ежедневна обувка за тийнейджърите. Съвременните маратонки на добрите марки се изработват от качествени материали, без значение дали материалите са естествени или синтетични. Те са леки, стоят идеално на крака и имат добра вентилация и предпазващи стъпалата разработки.

Отличителни белези на маратонките за тийнейджъри са дебелата подметка и леко повдигнатата предна част. През този сезон за юношите са актуални кожените маратонки в черен или тъмно-кафяв цвят с много малки цветни елементи. Тези модели малко приличат на класически мъжки обувки, но са много по-удобни и комфортни, благодарение на своите специални високотехнологични разработки. В момента на мода сред тийнейджърите също така са и маратонките с ярки контрастни детайли (например, връзките, подметката или допълнителни нашивки и декорации).
Съществуват изключително много цветови комбинации и модели маратонки за юноши. Ако вашето дете има нужда от такъв тип обувка просто посетете онлайн магазин за детски обувки Perfection и направете поръчка. Със сигурност ще останете доволни!

Вижте повече