0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Мокасини

4

Baby Sky Мокасини за юноши - те са винаги актуални, модерни и при това много удобни.Те са подходящи, както за пролетта и есента, така и за лятото. Моделите с перфорации позволяват на крака да Бърз преглед

Baby Sky

Мокасини

Нормална цена: 54,90 лв.

Special Price 45,90 лв.

Размери:

33 34 35 36 37 38
  Разпродажба
Веселата мечка Мокасини за юноши - те са винаги актуални, модерни и при това много удобни.Те са подходящи, както за пролетта и есента, така и за лятото. Моделите с перфорации позволяват на крака да Бърз преглед

Веселата мечка

Мокасини

Нормална цена: 54,90 лв.

Special Price 42,90 лв.

Размери:

27 28 29 30 31 32
  Разпродажба

4

Мокасини за юноши: стилни и удобни обувки

Мокасините са обувки за тийнейджъри, които се смятат за еталон на елегантност, стил и добър вкус. Освен вече известните ни модели мокасини, производителите на юношески обувки са разработили редица модели, които имат доста по-спортна визия и прекрасно се съчетават с ежедневното облекло на тийнейджърите. Това са практични, функционални модели, които прекрасно подхождат едновременно с дънки, къси панталони и ежедневен панталон.

За да изберете правилно обувки за тийнейджъри тип - мокасини, се препоръчва да обърнете внимание най-напред на материала, от който са изработени. От тази характеристика зависят здравината и издръжливостта на модела – щом става въпрос за тийнейджъри Ви е ясно, че това е крайно необходимо. Едно от най-удачните решения е естествената кожа. Тези мокасини за юноши са универсални и прекрасно се комбинират с ежедневното облекло на подрастващите. За по-специални случаи можете да изберете такива модели, които трудно бихте отличили от официалната обувка. Важно е да се отбележи, че моделите, изработени от естествена кожа са много по-лесни за поддръжка, докато велурените мокасини изискват малко по-специални грижи, но изглеждат просто прекрасно.

Хит сред юношите са спортните мокасини, изработени предимно от текстил, които чудесно допълват образа на Вашето дете. Те са леки и изключително удобни, а текстилните материали позволяват на крака да „диша“ дори и в най-горещото време. Поддръжката на такива обувки е също доста лесна. Просто леко ги изтъркайте със специален препарат за текстилни обувки!

Мокасини за юноши - те са винаги актуални, модерни и при това много удобни. Тази обувка по право се счита за универсална, тъй като на практика може да се съчетае с всякакви дрехи. Те са подходящи, както за пролетта и есента, така и за лятото. Моделите с перфорации позволяват на крака да „диша“ и едновременно с това предоставят невъобразим комфорт.

Цветовата гама на моделите мокасини за тийнейджъри също е много важен фактор при техния избор. Най-практичното решение са неутралните цветове - те са идеални за ежедневието. По-ярките цветове са предпочитани от подрастващите и доста оригинални, но при техния избор трябва да се обмисли комбинацията им с останалата част от гардероба. Въпреки това те остават предпочитани и винаги са прекрасно решение за по-модерна визия, което е целта на днешните тийнейджъри.

Качествени, стилни, удобни и на страхотна цена, мокасините за тийнейджъри са част от асортимента на интернет магазин за детски обувки Perfection. Разнообразните модели позволяват всеки да избере най-подходящия за него чифт, а ниските цени ги правят много предпочитани, особенно от татковците!

Вижте повече