0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Обувки

Обувки за юноши: модели, които няма как да пропуснете

Обувките за тийнейджъри трябва да се избират много внимателно. Родителите традиционно обръщат особено внимание на качеството, практичността и здравината, а от друга страна подрастващите се спират предимно на външния им вид. Освен това, че обувките трябва да изглеждат естетично, те трябва на първо място да са практични.

Асортиментът от обувки за тийнейджъри, който днес се предлага, е много разнообразен. От начина на живот, навиците, активността и сезона зависи какъв модел обувка ще избере Вашето дете. Актуалните зимните обувки за юноши са предимно качествени кожени модели с топла подплата. Зимните обувки трябва да осигуряват надеждна защита от студа през целия ден в училище и да не се пързалят.

Летните модели обувки за тийнейджъри се изработват от материали, които добре пропускат въздуха, за да може крака да „диша“: кожа, велур и дори текстил. За топлите месеци от годината идеално подхождат спортни мокасини, удобни маратонки и модерни кецове. За по-класически вид са подходящи кожените обувки, впрочем те изглеждат много добре на крака на един тийнейджър, ако моделът е по-раздвижен.

За официални събития е желателно цветът на обувките за юноши да е идентичен или с тон по тъмен от цвета на панталона. Например черните обувки идеално подхождат на черен, тъмно сив или сив панталон, а кафявите обувки – с кафяви, тъмно зелени или панталони с маслинен оттенък.

По спортните обувки за юноши биха могли да се разглеждат като отделна категория, понеже са много предпочитани от подрастващите. Към тази категория има специални изисквания: обувката трябва да е удобна, лека и здрава. Често срещани са моделите от изкуствени материали, които благодарение на съвременните методи на обработка на материалите притежават редица уникални характеристики и свойства.

При избора на обувки за юноши трябва да помислите и за облеклото в гардероба на детето си. Дънките могат да се носят с всички модели обувки с изключение на лачените, но и без това те не са хит сред младежта. При по-официални поводи се носят обувки в класически стил, а към късите панталони – удобни ежедневни модели.

Ако искате детето Ви да се чувства добре и уверено трябва да се погрижите за закупуването на качествени обувки. За високото качество говорят правилните шевове, (важно е шевовете в обувката да са гладки и меки – това ще помогне да се избегне дискомфорта) и подметка, която е добре залепена и дори зашита.

Качествени, модерни и на достъпна цена обувки за юноши, от най-добрите родни и световни производители, можете да намерите в интернет магазин за детски обувки Perfection. Асортиментът на моделите ще Ви позволи да направите удачен избор, който ще се хареса на всеки капризен тийнейджър.

Вижте повече