0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Официални обувки

3

Dolar Dog Официалните обувки са класиката в модата при обувките за юноши. С естествените и висококачествени материали и удобните подметки юношите ще имат усещането за невероятен комфорт. Бърз преглед

Dolar Dog

Официални обувки

Нормална цена: 37,90 лв.

Special Price 30,90 лв.

Размери:

31 32 33 34 35 36
  Разпродажба
Calorie Официалните обувки са класиката в модата при обувките за юноши. С естествените и висококачествени материали и удобните подметки юношите ще имат усещането за невероятен комфорт. Бърз преглед

Calorie

Официални обувки

Нормална цена: 39,90 лв.

Special Price 30,90 лв.

Размери:

32 33 34 35 36 37
  Разпродажба
Calorie Официалните обувки са класиката в модата при обувките за юноши. С естествените и висококачествени материали и удобните подметки юношите ще имат усещането за невероятен комфорт. Бърз преглед

Calorie

Официални обувки

Нормална цена: 38,90 лв.

Special Price 28,90 лв.

Размери:

32 33 34 35 36 37 38
  Разпродажба

3

Официални обувки за юноши: елегантна класика за хубави поводи

Понякога и на иначе небрежните тийнейджъри им се налага да отидат на някое важно събитие, където трябва да изглеждат елегантно и спретнато. Освен това, на тях понякога им се налага да се обличат малко по-сдържано на училище в тон със скучните училищни униформи. В такива моменти на родителите им се налага да прекарват часове по магазините, в опит да закупят подходящите дрехи и обувки за своите деца.

Официалните обувки са класиката в модата при обувките за юноши. Стилистите смятат, че всеки представител на силния пол, било то и тийнейджър, трябва да има такъв тип обувка в гардероба си. Идеята е във важните, празнични моменти децата да изглеждат елегантни, ослепителни и спретнати. Все пак това е възможно само ако обувките са избрани правилно, със задължително внимание към качеството, стила, цвета и дизайна.

Какви официални обувки да изберем за тийнейджърите? Няма да сбъркате ако се спрете на класическите материали за изработка на обувки – кожа или велур. За да бъдат елегантни, но и универсални, официалните обувки трябва да са едноцветни: черни, кафяви, тъмно бежови или тъмно сиви. Избирайте такива модели, които биха подхождали на облеклото на юношите и с които дрехите биха се съчетали естествено. Към много елегантните костюми е необходимо да се закупят красиви официални обувки за юноши с малък ток и максимално изчистени линии. Изберете ли такива модели няма да имате проблем със съчетаването и удобството на модела, колкото и неудобни да изглеждат тези обувки за един тийнейджър. За не чак толкова тържествени поводи можете да изберете по разчупени официални обувки. Моделите от кожа са винаги на мода, но ако например заложите на по-интересни акценти или по-ярък цвят, то никога няма да сбъркате.

Покупката на официални обувки за юноши зависи и от сезона, в който те трябва да се носят. През лятото са удобни по-леките модели, от по-тънка кожа. Зимните модели могат да бъдат изработени от по-плътен материал и дебела подметка, които надеждно да защитават от студа. Официалните обувки от велур също могат да се носят по всяко време на годината, но е добре да ги предпазвате от дъжда, тъй като влагата погубва този вид елегантен материал.

Най-важното при избора на официални обувки за тийнейджъри си остава удобството, затова никога не правете компромис с него. За да изглежда и да се чувства добре, а това естествено води и до вашето спокойствие, на подрастващите трябва да им е комфортно. Не забравяйте, че обувките са един от най-важните елементи от външния ни вид, затова покупката на красиви и удобни обувки се превръща в инвестиция, която наистина си заслужава.

Интернет магазин за детски обувки Перфекшън предлага за своите клиенти - тийнейджъри качествени, достъпни, стилни и модерни официални обувки. Асортиментът е изключително разнообразен и можете лесно да изберете най-подходящия за вашия празник чифт официални обувки, съобразени с вашите и на юношите предпочитания и стил на обличане.

В специализирания магазин за детски обувки Perfection можете да намерите подходящите официални обувки за тийнейджъри, както за класически, елегантен и сдържан костюм, така и за ежедневни панталони или дънки, а достъпните цени ще направят покупката ви от приятна в наистина изгодна.

Вижте повече