0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Сандали

1

Елф Сандалите са леки, удобни и практични обувки, идеални за лятото на юношите. Направени от естествена кожа и най-висококачествени материали, с профилактични стелки, леко и гъвкаво ходило. Бърз преглед

Елф

Сандали

Нормална цена: 61,90 лв.

Special Price 41,90 лв.

Размери:

36 37 38 39 40 41
  Разпродажба

1

Сандали за юноши: идеалната лятна обувка

Сандалите са леки, удобни и практични обувки, идеални за лятото на юношите. Все по-често подрастващите избират именно сандалите като алтернатива на джапанките, кецовете, маратонките или кроксовете за горещите летни дни.
Сред множеството характеристики на сандалите за тийнейджъри и може би любимата им черта според родителите, някак си се откроява тяхната практичност.

Ако изборът е направен не твърде ексцентрично, то сандалите ще допълнят чудесно гардероба на юношите за лятото. Този тип летни обувки изглеждат прекрасно както с шорти и тениска, така и с къси панталони, дънки и леки, ленени панталони. Сандалите отдавна не се считат само за плажна обувка от тийнейджърите: ако става дума за ежедневен начин на обличане, то те изглеждат не по-малко намясто от кецовете, мокасините и обувките.

Сами по себе си сандалите за тийнейджъри представляват отворени летни обувки, които са фиксирани за крака с помощта на каишки, с удобните за децата велкро лепенки. Качествените сандали за юноши се изработват предимно с почти равна, анатомичнаподметка. Днес, въпреки че сандалите са много популярни сред тийнеджърите, темата за този вид обувки остава като спор между модните експерти. Някои критици (стоици) настояват за пълното изключване на сандалите от гардероба, съветвайки в горещото време да се придържаме към закритите обувки. Други смятат, че сандалите трябва да се носят само от представителките на нежния пол. Въпреки това, всички известни дизайнери вкючват в колекциите си тази комфортна обувка, предлагайки различни стилови решения.

Видове сандали за юноши. Сандалите са летни обувки и затова е прието да се носят на бос крак. Най-важното е да се подбере правилния модел, грамотно съчетавайки го със стила на обличане на детето. Разнообразието от модели сандали за юноши е поразително. Какво ще изберете зависи само от личните предпочитания на подрастващите и стила на техния образ. Много тийнейджъри с удоволстие носят летни практични модели от кожа, които се фиксират за крака с помощта на удобни закопчалки, а сандалите с каишки се считат за своеобразна класика. Съществуват и спортни модели, които разбира се са най-разпространени сред тийнейджърите. Това са летни сандали с велкро лепенки, позволяващи на детето да се движи свободно, закрепват се надеждно за крака и не се изхлузват, а подметката е изработена от гума или поливинилхлорид.

Най-универсаният вариант сандали за юноши, уместни за по-формална обстановка, са максимално закритите модели от кожа, а също така и класическите сандали, изработени от висококачествени материали.

Онлайн магазин за детски обувки Perfection предлага широк асортимент сандали за юноши. В каталога ни можете да намерите качествени, удобни, стилни, достъпни модели, подходящи за всякакви ситуации, образи, стилове и условия. Изборът може да се направи в полза на спортните, ежедневните или плажните модели. Сандалите са обувки заемащи достойно място в сезонния тийнейджърски гардероб.

Вижте повече