0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Цвички

2

2

Цвички за юношите - почитатели на спорта и танците

Цвички за юноши – с наближаването на първия учебен ден, тази належаща покупка влиза в графика на всеки грижовен родител. Тези специални обувки са необходими за огромен брой класни и извънкласни занимания: от спортни тренировки, до уроци по танци и хореография, скокове на батут, фитнес и гимнастика, а да не пренебрегваме и голямата сцена.

Цвички с големи размери за тийнейджъри обаче не се намират лесно, особено ако държите на качеството. Добрата новина е, че вече можете да намерите цвички за младежи от водещи родни производители, без дори да ви се налага да си счупите краката в обикаляне по магазините. Доверете се на качествения избор от цвички за тийнейджъри в онлайн магазин за детски обувки Perfection.

Цвички се използват най-вече при активните физически занимания на юношите, затова не трябва да забравяте основното правило – цвичките трябва да прилепват плътно към крака, за да не се изхузват в разгара на танца или при натоварена тренировка. Затова, за разлика от други видове обувки за деца и юноши, не купувайте един номер по-голям размер.

Цвичките за юноши традиционно се изработват от мека кожа, която прилепва плътно към стъпалото и осигурява максимално удобство при бягане и скокове. Съществуват обаче и модели от специални изкуствени материали, които се отличават с отлично сцепление и издръжливост.
Качествените цвички за подрастващи трябва да отговарят и на редица други ключови критерии. Задължително е шефовете да са меки и да не убиват. За да се осигури максимален комфорт при атлетични занимания или при урока по танци, е добре гумената подметка да е широка, а цвичките да са с профилактична стелка.

Цвичките за тийнейджъри с релефна подметка предпазват от приплъзване, а ластикът в горната част предпазва от свличане на цвичките в най-неподходящия момент.

Цвичките са незамима придобивка за младежите-артисти, почитатели на танците и театъра, тъй като са изключително подходящи за изпълнение на финни стъпки и гъвкави движения на ходилата. Подметката на качествените модели цвички за юноши осигурява добро сцепление с пода на залата за тренировки, което е изключително важно за изпълнението на прецизни фигури. Освен това цвичките са ниски, равни и следват точно очертанията на ходилата, което осигурява по-голяма площ за баланс и запазване на равновесие.

Цвички големи размери – вече не е изпитание на нервите да намерите идеалните цвички за влюбените в спорта и танците млади господа. Разгледайте богатия асортимент на интернет магазин за детски обувки Perfection и направете избора си на качествени цвички за юноши спокойно, без грандиозното охарчване в мола или безкрайното обикаляне на магазините!

Вижте повече