0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Да израснеш бляскава: първите високи токчета на дъщеря ви

Как да направим събитието специално

Тя ви моли за обувки на високи токчета още от времето, когато порасна достатъчно, за да се разрови във вашия гардероб. Колко пъти пробваше най-блестящите ви обувки на токчета, колко пъти се спъваше из къщата с тях? И сега – най-после моментът дойде.

Направете покупката на първите обувки с токчета на дъщеря ви специално и запомнящо се събитие от нейния живот. Представяме ви няколко съвета как да изберете обувки, с които да е щастлива, а все още развиващият се крак да е в безопасност.

Нека да е среща

Дали дъщеря ви иска обувки на токчета заради предстоящия училищен бал, за 8-ми март или просто защото мисли, че вече е достатъчно голяма? Какъвто и да е повода, нека направим събитието специално – а не просто поредната онлайн покупка. Разровете се из гардероба и й позволете да облече най-любимата си рокля. В крайна сметка, да пробваш обувки на токчета, докато си с дънки, не е много добра идея.

Опитайте с платформи

Всеки родител отдавна е наясно, че тайната при постигане на компромис с децата е … нека си го признаем – манипулацията. Когато ще купувате първите високи обувки на дъщеря си, тя вероятно ще иска токчета, с които да стигне до небето. Опитайте с платформи – този вид високи обувки предоставят по-добра опора на крака, и са почти толкова безопасни, колкото мръсните стари кецове, с които обикновено ходи.

С каишки, но безопасни

Дъщеря ви не е готова да се примири с каквито и да било обувки на токчета, освен ако нямат каишки. Тя няма представа, че тези деликатни и красиви каишки се впиват в краката до болка. Преподайте й урок „Модата срещу Практичността”, със сигурност вече имате опит в това. Покажете й модели с по-широки каишки, които няма да причиняват такова неудобство.

Предотвратете изхлузването

Тя иска високи токчета и е убедена, че с тях ще изглежда голяма. Да, но това няма да я спре да тича след другите деца или кучето, както обикновено. Момичетата имат нужда от високи обувки, които да не ограничават активния им начин на живот. Идеални от тази гледна точка са обувките с каишка отпред, защото те няма да се изхлузят, колкото и да подскача младата дама.

Нека е широко

За да предотвратите бъдещи инциденти, огледайте внимателно токчетата, преди да извадите портфейла. Нека първият чифт високи обувки да имат хубав широк ток, разпростиращ се по цялата широчина на петата. Така дъщеря ви ще е по-стабилна, докато ходи.

Ако възникнат спорове, напомнете й, че с по-тънък ток ще й е практически невъзможно да се забавлява или да танцува.

Вижте някои интересни предложения от каталога на Perfection

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.