0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Как да направя поръчка

Пазаруването от интернет магазин за детски обувки Perfection е лесно, удобно и приятно и само с няколко кликвания Вие можете да направите най-добрия избор и след това да заявите поръчката си.

 

Регистрация и вход

Можете да се регистрирате бързо и лесно от бутончето „Регистрация”, най-отгоре на страницата. Можете да поръчате и без регистрация /като Гост/, в случай че изберете опциите за бърза поръчка, поръчка по телефона или Скайп.

 

                                                                        

 


Начини за поръчка

В интернет магазин за детски обувки Perfection можете да избирате от четири варианта за поръчка: стандартна, бърза, поръчка по телефона или поръчка по Скайп.

 

1. Стандартна поръчка чрез сайта

Разгледайте внимателно артикулите, които предлагаме в отделните категории, подкатегории и специалните ни намаления.

Кликвайки върху снимката, бутона „Бърз преглед” или името на артикула, който сте си харесали, Вие ще отидете в неговата детайлна страница. Там можете да видите характеристиките на продукта, повече и по-големи снимки, да го добавите в списък „Сравни”, а също така и да изпратите линк на свой приятел в социалните мрежи.

За да направите заявка за поръчка в интернет магазин за детски обувки Perfection натиснете върху избраната от Вас стока, изберете необходимия размер и натиснете бутончето „Поръчай”.

 

                                                                 

 

Ще Ви излезе прозорец, от който можете да изберете да продължите или да завършите пазаруването. Ако желаете да завършите поръчката, натиснете бутончето „Към количката”.

 

                                                                           

 

В "Количката" можете допълнително да променяте количеството на всеки избран продукт, да се откажете или да се върнете към каталога. В този прозорец трябва да изберете предпочитаните от Вас начин на доставка и начин на плащане и да попълните вашите данни за контакт, в случай че сте нерегистриран потребител.

Ако искате да си създадете акаунт в онлайн магазин Perfection, можете лесно да го направите от количката, като натиснете отметката "Създай акаунт" и попълните данните.

Важно: в случай че желаете фактура, попълнете внимателно данните в полето за допълнителен коментар към поръчката или само ни пишете в полето за допълнителен коментар, а данните за фактура запаметете в личния си профил.

След това кликнете върху бутона "Завършете поръчката" за окончателно приключване на поръчката.

 

                                                                                      

                              


2. Бърза поръчка

За да направите заявка за бърза поръчка от интернет магазин за детски обувки Perfection, натиснете върху избрания от Вас артикул, изберете необходимия размер и натиснете бутончето „Бърза поръчка”. В излезлия прозорец попълнете вашето име, телефон за контакт, предпочитан начин на доставка, населено място и активен e-mail. До 1 час, в рамките на работното ни време, наш оператор ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката.

 

                                                                            

 


3. Поръчка по телефона

За да направите поръчка по телефона от интернет магазин Perfection, натиснете върху избрания от Вас артикул, запишете си каталожния му номер и желания размер и натиснете линка „Поръчка по телефона”. Ще се появи прозорец с телефоните за връзка с наш оператор. Обадете се и ни продиктувайте артикулите, които сте си избрали. 

В случай на затруднения с използването на тази форма, можете да използвате другите начини за поръчка през сайта.

                                                                       

                                                                             


4. Поръчка по Скайп

Поръчка по Скайп от интернет магазина Perfection можете да заявите като натиснете върху избрания от Вас артикул и запишете каталожния му номер и желания размер. Кликнете върху линка „Поръчка по телефона”, откъдето можете да намерите нашия скайп perfection.bg. Пишете ни в рамките на работното ни време, с информацията за артикулите, които сте си избрали.

В случай на затруднения с използването на тази форма, можете да използвате другите начини за поръчка през сайта.

 


Избор на начин на доставка

В интернет магазин за детски обувки Perfection можете да изберете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 25.00 лв. до офис на Еконт и пощенски клон на „Български пощи” АД или платена доставка чрез куриерска фирма до адрес на клиента.

 

                                                                                  

 

В случай че изберете БЕЗПЛАТНИЯ начин на доставка, за поръчка над 25.00 лв. - до офис на Еконт или пощенски клон на „Български пощи” АД - от падащите менюта посочете точните координати: населено място и офис/клон за доставка. За поръчки с пощенска доставка посочете също пощенския код на клона, в който желаете да получите доставката.

Ако се спрете на начин на доставка „до адрес на клиента” напишете точния адрес, където желаете да получите покупките си.

Интернет магазин Perfection използва за доставки куриерска фирма “Еконт Експрес” ООД. Ако желаете друг доставчик го отбележете в полето „Допълнителен коментар” към поръчката. Доставката до адрес се заплаща на куриера при получаване на пратката според установен ценоразпис на доставчика.

В полето за допълнителен коментар към поръчката можете да посочите данни и особености, които ще са важни за куриера.    

                                                                       


Избор на начин за плащане

В интернет магазин за детски обувки Perfection имате 3 опции да платите поръчката си: при доставка, с дебитна или кредитна карта или от наличността във Виртуалния Ви портфейл (в процес на разработка). В полето за избор на начин на плащане изберете най–подходящия за Вас и го маркирайте. Ще получите кратка информация, необходима за разплащането с конкретния избран от Вас начин.

                                                                                      


Попълване на данни за контакт

В случай че нямате регистрация в интернет магазин Perfection, можете да направите такава и от пазарската Количка на избраните от Вас артикули. За да направите това, попълнете много внимателно полетата в Данни за контакт и в отметката "Създай акаунт", отбелязани със звездичка. Посочете точно името и фамилията на получателя на пратката. Имайте предвид, че при предплатените доставки може да се наложи да покажете документ за самоличност на получателя.

Когато посочвате телефон за контакт, непременно въведете кода на населеното място или мобилния оператор. Така наш оператор може по най-бързия начин да направи връзка с Вас и да потвърди поръчката.

 


Потвърждение на направена поръчка

След като направите заявка за стандартна или бърза поръчка в интернет магазин www.perfection.bg, до един час, в рамките на работното ни време, ще получите обаждане от наш оператор на посочения от Вас телефон за потвърждаване на поръчката.

При поръчка по телефона или Скайп, след разговор с наш оператор, допълнително ще получите e-mail или SMS с текстова информация за данните по поръчката Ви.

 

Желаем ви приятно пазаруване с Perfection!