0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Начин на плащане

Наложен платеж

Плащане в брой на куриер при доставката:

Заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка, т.е. когато куриер Ви посети на посочен от Вас адрес и лично ви предаде закупената от интернет магазин за детски обувки Perfection стока. С пратката ще получите също платежния документ и гаранционната карта на стоката.

 

Плащане в брой в офис на куриерска фирма “Еконт Експрес” ООД при доставката:

Заплащането на поръчана от интернет магазин Perfection стока се осъществява в момента на доставка, т.е когато посетите посочения при заявяването на поръчката офис на куриерска фирма “Еконт Експрес” ООД и лично получите пратката си. С пратката ще получите също платежния документ и гаранционната карта на стоката.

 

Плащане в брой в клон на Български пощи при доставката:

Заплащането на поръчана от онлайн магазин Perfection стока се осъществява в момента на доставка, т.е когато посетите посочения при заявяването на поръчката клон на Български пощи и лично получите пратката си. С пратката ще получите също платежния документ и гаранционната карта на стоката.

 


Плащане с банкова карта

Поддържат се следните дебитни и кредитни карти: Visa, VisaElectron,MasterCard, Maestro 

След преминаване на процедурата по поръчката изберете начин на плащане – банкова карта. Системата автоматично ще ви пренасочи към сайта на Борика, където се въвеждат данните от картата и се извършва плащането. Системите за сигурност на БОРИКА гарантират 100% сигурност при плащането.

С пратката ще получите също платежния документ и гаранционната карта на стоката.

 


Плащане от наличността във Виртуалния портфейл

Заплащането на поръчаната от интернет магазин Perfection стока чрез наличността във Виртуалния портфейл на регистриран Потребител, се осъществява като в Количката се избере тази опция на плащане и в полето „Сума” се въведе стойността, която искате да използвате за Вашата поръчка.