0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Primigi

Продукти от тази марка

Primigi Бърз преглед

Primigi

Сандали

Нормална цена: 46,90 лв.

Special Price 36,90 лв.

Размери:

19 20 18
  Разпродажба
Primigi Бърз преглед

Primigi

Сандали

Нормална цена: 64,90 лв.

Special Price 44,90 лв.

Размери:

21 22 23 24 25 26 27 28 29
  Разпродажба
Primigi Бърз преглед

Primigi

Сандали

Нормална цена: 54,90 лв.

Special Price 38,90 лв.

Размери:

24 25 26 27 28 29
  Разпродажба
Primigi Бърз преглед

Primigi

Сандали

Нормална цена: 53,90 лв.

Special Price 37,90 лв.

Размери:

24 25 26 27 28 29
  Разпродажба
Primigi Бърз преглед

Primigi

Обувки

Нормална цена: 63,90 лв.

Special Price 53,90 лв.

Размери:

18 19 20
  Разпродажба
Primigi Бърз преглед

Primigi

Обувки

Нормална цена: 64,90 лв.

Special Price 50,90 лв.

Размери:

18 19 20 21 22 23
  Разпродажба
Primigi Бърз преглед

Primigi

Обувки

Нормална цена: 63,90 лв.

Special Price 53,90 лв.

Размери:

18 19 20
  Разпродажба

71

Primigi

PRIMIGIповече от 35 години върху краката на милиони деца!

Италианската марка детски обувки PRIMIGI притежава голямо историческо наследство. Компанията е основана през далечната 1976 година и от самото си начало заема подобаващо място на пазара на детски обувки в страната на ботуша.

От момента на откриването си марката става синоним на технологично ноу-хау, внимателно подбрани материали и италиански стил. Успехът не закъснява: обувките Primigi се ценят заради качеството на материалите, дизайнерските технологии, внимателното проектиране и изготвяне на формата на обувките, помагащи на крачетата да израстват здрави. Продуктите на марката се произвеждат в съответствие с иновационните принципи на отрасъла.

Няколко години по-късно PRIMIGI стават лидери на италианския пазар, поддържайки и постепенно укрепвайки тези позиции, като в същото време започва разрастването на марката към по-големите пазари в Европа. През 2001 година модната марка купува IMAC SpA, водещ производител на обувки за мъже, жени и деца, което допълнително ускорява технологичния ръст на компанията.

Повече от 35 години работа и специализация на детския пазар подтикват компанията към създаване на Цялостен образ на марката Примиджи с маркетингово разширение в областта, както на произвежданите обувки за деца, така и на детското облекло. В резултат на това, през 2007 година компанията разширява своя бизнес, отваря верига маркови магазини PRIMIGI STORE, които представляват нов вид магазини за обувки, облекло, бельо и аксесоари, комбинирани помежду си и предлагани на едно място. PRIMIGI STORE е абсолютна новост на италинския пазар, магазин, притежаващ уникален „формат“. Той предлага пълна и разнообразна гама от продукти, което позволява да облечете „от глава до пети“ деца и тийнейджъри на възраст от 0 до 17 години!

Философия и познание на марката – „Свобода и здраве за децата”

Детски обувки Primigi винаги са внимателни и предани на децата – най-взискателните потребители, които растат и се променят, устремени към бъдещето.

Примиджи произвеждат обувки за деца, които изглеждат добре и са удобни за носене, които защитават децата и ги съпровождат в едно изключително приключение, наречено „развитие“.

          Специалисти в иновациите

Специалистите на бранда детски обувки PRIMIGI са ценени от родителите и децата, защото са специалисти в детската сфера: те знаят конкретните потребности на всяка възраст и съпровождат развитието на детето, внимателно взимайки необходимите решения. Всички обувки са разработени до най-малкия детайл, за да се осигури удобство, лекота, въздухопроницаемост и дълготрайност на стоките.

Технология – Primigi System /гаранция за качество и технологични иновации/

Вече повече от 35 години специалистите на PRIMIGI  мислят изключително и само за здравето на децата при производството на детски обувки.

Качеството на продукцията на Примиджи, използваните матирали, изключителното внимание към детайлите, отличното съотношение цена/качество и отчитането на сезонните тенденции, гарантира на облеклото и обувките на маркатависоко качество, от което не би се отказал нито един родител.

  • Детските обувки с марка PRIMIGI  се изработват от внимателно подбрани леки материали, предназначени да осигурят максимална свобода по време на игра или други ежедневни дейности.
  • Гъвкавостта се постига благодарение на калибровани напречни канали, разположени по подметката, които намаляват дебелината ѝ, а също така и изключително меките материали във вътрешността на подметката, разположени точно в областите на огъване.
  • Специалните ситеми на стелките SKY EFFECT за направени от висококачествени материали и мека кожа за осигуряване на естествено усещане при контакт със стъпалото.
  • Стелките са подвижни, което позволява свободното им пране и сушене, за да се поддържа чистота и хигиена във вътрешността на обувката.
  • Безопасността и гарантирания комфорт се осигурават благодарение на внимателния избор и използването на такива материали, които позволяват на обувките да осигуряват комфорт на стъпалото и при това максимално да го защитават, благодарение на меката вътрешна подплата.
  • Тази система е предназначена за защита от неравности по повърхността, върху която се ходи. В подметката под петата има въздушна камера, която изпълнява амортизиращи функции по време на движение.
  • Формата на обувките с марка Примиджи е специално разработена и съобразена с особеностите на детските крачета и е предназначена да осигурява максимален комфорт. Закопчалките и отверстията облекчават процеса на обуване и осигуряват удобство при ходене.

Магазини за детски обувки Perfection представят на своите клиенти продукцията на марката Primigi вече повече от 5 години, като за това време децата и техните родители са успели да се уверят в нейните уникалност и преимущества.

PRIMIGI – безупречност в италиански стил за децата!

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.