0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Prince Pard

Продукти от тази марка

Prince Pard Бърз преглед

Prince Pard

Сандали

Нормална цена: 49,90 лв.

Special Price 29,90 лв.

Размери:

31 32 33 34 35 36
  Разпродажба

1

Prince Pard

PRINCE PARD - мода за любимите крачета!

Историята на италианската марка Prince Pard започва преди повече от 15 години. От тогава тази търговска марка радва всички деца и родителите им с високото си качество, модерния си външен вид и ниските цени. Интернет магазин за детски обувки Perfection предлага в своя каталог свежите колекции тийнейджърски обувки на марката, ориентирани към европейския пазар.

Обувки за училище и срещи

За децата, които тъкмо са влезли в тийнейджърската възраст, няма нищо по важно от мнението на другите за тях. PRINCE PARD предлагат обувки за девойки и юноши, чиято дизайнерска концепция е насочена точно към тях. Освен това някои модели обувки са снабдени с удобна стелка-супинатор; имат форма, която отлично подкрепя крака; конструкцията им е изключително удобна за носене през целия ден и способстват за активния живот на тийновете.

Голяма роля за стила на тийнейджърите играят и материалите, от които са изработени обувките. PRINCE PARD използват само висококачествени материали, кожа, набук и текстил. Обувките от естествени материали не убиват при носене, затова не бива да се притеснявате, че девойките или юношите ще получат наранявания. Освен това, те обгръщат стъпалото, приемайки най-удобната за крака форма.

В колекциите на марката се предлагат широк диапазон от размери. В случай че краката на детето са нестандартни, то закопчалките на сандалите се регулират лесно, обхващайки стъпалото така, както е необходимо. Благодарение на този подход за създаване на обувки, Prince Pard не напразно гордо носят титлата - един от най-добрите италиански производители на детски стоки!

Стил и качество за тийнейджърите

Над създаването на детските обувки Prince Pard се трудят най-добрите италиански модни дизайнери и стилисти. Затова всяка колекция обединява в себе си само новите тенденции. Разкошните сандали за момичета са великолепно допълнение към рокли и дънки, спокойните цветове и забавните декорации ги правят абсолютно универсални. За напреднали в модата момчета PRINCE PARD предлагат зашеметяващи обувки, позволяващи да се създаде един образ в популярния днес casual style. Така нареченият casual-бум, завъртял главите на целия свят от десетилетия, остава особено актуален и в тийнейджърския гардероб винаги ще има място за него: сандали, маратонки и кецове – това са най-удобните обувки!

Качествените и красиви тийнейджърски обувки на марката Принц Пард отлично допълват ежедневното облекло. Лятото не бива да забравяме за отворените сандали.  Естествената кожа на обувките PRINCE PARD не убива, дори тийна да не ги свали през целия ден.

Качеството на обувките Prince Pard отговаря на европейските изисквания и е проверено от най-придирчивите потребители: децата и младежите. С онлайн магазин Перфекшън и Prince Pard подарете на своето дете лека красива походка и последните модни тенденции в тийнейджърския гардероб.

PRINCE PARDмечтите се сбъдват

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.