0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Дъга

Изберете категория

Дъга

ДЪГА /РАДУГА- съвременни и изящни модели детски обувки!

Марката детски обувки Радуга първоначално придобива популярност, благодарение на построяването на уникален детски център, включващ сектори за обучение, спорт, игри и търговия. Днес търговска марка Радуга се свързва не само с този център, но и със страхотните, удобни обувки, адресирани до малките модни фенове, стремящи се да подражават на родителите си. Постепенното разширяване на линията на производство оказва благоприятно влияние върху марката: компанията увеличава обхвата си и завладява нови пазари. Обувките за деца на Raduga са изделия, които се харесват на всяко дете.

Интернет магазин за детски обувки Perfection предлага в каталога си моделите детски обувки, създадени от популярния производител РАДУГА. В производствения процес във фабриките на марката участват професионални експерти на обувната индустрия, затова качеството на предлаганите колекции детски обувки е безспорно.

Особености на продукцията на марката

Специалистите на Raduga са добре запознати със спецификата на своите малки клиенти. Момичетата и момчетата обичат да са модерни, но техните представи за модата са своеобразни: ярки детайли, искрящи цветове – това е в основата на тяхната концепция за красота. Създавайки своите колекции обувки, професионалистите задължително отчитат и различните потребности на тийнейджърите.

РАДУГА обръщат специално внимание на конструкцията на обувките. Детските обувки задължително трябва да бъдат удобни и комфортни: развитието на стъпалото става до края на юношеския период, затова неподходящите обувки са способни да окажат негативно влияние върху състоянието на опорно-двигателния апарат. Марката е разработила идеалната правилна форма на обувката според особеностите на детското краче.

Асортимент на продукцията

Специалистите на РАДУГА непрекъснато подновяват гамата на предлаганите артикули.

  • Сандали. Вид обувки, които се радват на изключителна популярност. Анатомичната подметка с удобна пета и гъвкавата конструкция на горната част осигуряват свободното движение на крака. Моделите от този вид изглеждат невероятно комфортни.
  • Обувки. РАДУГА предлагат красиви детски обувки, които са достойно допълнение към ежедневното или празнично облекло. Интелигентният дизайн на конструкцията позволяват продължителните разходки, танците и усещането за постоянен комфорт.
  • Маратонки. Спортни обувки, които помагат на детето да се чувства комфортно по време на активни занимания.
  • Ботуши. Линията е представена от прекрасните ботуши на Raduga, впечатляващи със своята форма, цвят и с удивителните си свойства да задържат добре топлината. Като цяло, специалистите на марката са адресирали този вид обувки към тинейджърите.

Дизайн

Радуга подкрепят идеите на момчетата и момичетата: обувките трябва да притежават безупречен външен вид, привличайки вниманието. Дизайнерите отдават предпочитание на благородния черен цвят, а също така и на металния блясък.

За декорация използват различни мъниста, метални елементи, контрастни текстури, каишки, катарами, панделки. Моделите на марката с красивото име „ДЪГА” са допълнени с дискретна, весела щампа с логото, разположена на задната част на детските обувчици.

Качество

Марката РАДУГА е открила най-добрата комбинация между цена и качество. Моделите на бранда, включени в каталога на интернет магазин за детски обувки Перфекшън, са с изключително достъпна цена за качествена естествена кожа и материали. При това, обувките задълго ще останат елегантни и красиви.

Обувките на РАДУГА изненадващоприятно допълнение към гардероба на любимото дете!

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.