0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Rival Star

Продукти от тази марка

Rival Star Бърз преглед

Rival Star

Текстилни обувки

Нормална цена: 14,90 лв.

Special Price 10,90 лв.

Размери:

19 20 21 22 23 24
  Разпродажба
Rival Star Бърз преглед

Rival Star

Текстилни обувки

Нормална цена: 14,90 лв.

Special Price 11,90 лв.

Размери:

25 26 27 28 29 30
  Разпродажба

36

Rival Star

Обувките RIVAL STAR - истинска българска знаменитост!

„Райвъл Стар” е динамично развиваща се българска компания с 22-годишна история. Основен предмет на дейност на фирмата е производството и маркетинга на детски, женски и мъжки обувки. Моделите се предлагат на европейския пазар под търговските марки RIVAL, SIMATON, ZONA COMFORT.

Производството е съсредоточено в Добрич – град, известен с обувната си промишленост, и в Италия, където се произвеждат медицински чехли и работни обувки, отговарящи на всички европейски изисквания.

Обувките RIVAL STAR са своеобразен знак за качество: изделията под този бренд се търсят широко от ценителите на ежедневния стил. Почитатели на стиловете street fashion и casual, включително и децата, могат да намерят изобилие от изчистени и стилни модели, гордеещи се с всички предимства на най-съвременните модни тенденции.

Можете да закупите висококачествените български обувки с марка Райвъл Стар в магазини за детски обувки Perfection. Каталогът на онлайн магазина включва голямо разнообразие категории и различни марки, всяка от които е представена със значително количество стоки.

Характеристики на продуктите на марката

Обувките RIVAL STAR са едни от най-популярните продукти на онлайн колекцията на интернет магазин за детски обувки Перфекшън. Ефектните елементи от предлаганите колекции детски обувки се съчетават отлично, създавайки един хармоничен и уникален стил на детския гардероб.

Българската компания Rival Star не спира да се развива в професионален план и да открива нови хоризонти. Въпреки това, усвоявайки нови типове продукция, българските експерти се стараят да съхранят изградения си и познат на децата и техните родители уникален стил и традиции.

Асортимент на изделията

RIVAL STAR са известни, благодарение на четирите основните направления на предлаганите продукти на бранда Райвъл Стар:

  1. Обувки.  Традиционно, в подчертано младежки стил. Тази тенденция важи и при бебешките модели: обувките на марката се отличават с уникалност, въпреки по-спортния си стил.
  2. Маратонки и Кецове. Спортни обувки, които позволяват на детето да се чувства удобно и комфортно при активните си ежедневни дейности.
  3. Пантофки. Най-любимите обувки на момичетата и девойките: ярки, симпатични модели, напомнящи за принцесите от приказките.
  4. Боти и Ботуши. Топли обувки, които позволяват на детето да се чувства удобно и комфортно през по-хладните и студени месеци.

Асортиментът на марката постоянно нараства, успоредно с нейните почитатели.

Дизайн

Продукцията на фирмата, в това число обувките RIVAL STAR, се отличава с актуален дизайн, базиран на нуждите и желанията на децата. Българските дизайнери са достигнали съвършенство в обединението на традиция и новаторство. Приятните цветови решения и веселите модни акценти се съчетават по най-оригинален начин, до постигането на съвършенните детски обувки.

Качество

RIVAL STAR използват висококачествена естествена кожа, най-висококачествени материали и текстил. Изборът на суровини е изключително внимателен: експертите на компанията искат да са сигурни, че ще осигурят на децата най-добрите възможни обувки. За високото качество на продукцията допринася и съвременното производствено оборудване.

RIVAL STAR – символ на съвременната българска мода!

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.