0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Saly

Saly

САЛИ – изключителни продукти за любимите деца!

Българската марка САЛИ, позната на европейския пазар и под името “T&S”, е основана през 1992 година, с предмет на дейност производството на бебешко бельо. Две години по-късно, фирмата разширява своя асортимент с красиви и качествени детски облекла, чорапи, чорапогащници и буйки, използвайки изцяло български материали. Към днешна дата българската марка SALY предлага над 2000 артикула бебешки и детски чорапи, чорапогащници, буйки, дрехи и бельо.

Особености на продукцията на марката    

Всички продукти с марка САЛИ са меки, удобни и изработени от най-висококачествени материали, улесняващи движението и развитието на детето. Най-добрият избор за детето са практичните чорапки и чорапогащници с живи цветове, които са топли, удобни и отговарят на изискванията за лесно поддържане на детската хигиена.

Основна цел на българската търговска марка Saly е да прави децата и техните родители доволни от качеството на стоките и услугите й. Затова специалистите на марката подбират разнообразни материали, подходящи за детската кожа, съчетайвайки ги в удобни, практични и красиви чорапки, чорапогащници и буйки, подходящи за възрастовата група от 0 до 5 годишна възраст.

Дизайн

Над създаването на дизайна на чорапите, чорапогащниците и буйките на българската марка Saly работят най-добрите екипи от квалифицирани кадри - дизайнери, моделиери и шивачи, всички водени от идеята да създават и реализират продукти с много любов, грижа и весели цветове за децата. Идеите за моделите, дизайна и проектирането на детските чорапки и чорапогащници се осъществяват в творческа атмосфера, създадена от техния старши управленски екип. Мениджърите на марка САЛИ обръщат особено внимание на обратната връзка с клиентите и приемат с готовност нови и свежи предложения за продукти, които потребителите искат да имат за тяхното съкровище. Така специалистите на марка SALY създават радващ окото, функционален и практичен продукт в грижа за най-малките и в помощ за техните родители.

Качество

Българската марка за детски дрешки, чорапи и чорапогащници САЛИ работи с най-добрите специалисти в България. Внимателно се следи за качеството на продукцията във всички процеси на изработка. Материалите за продукцията се подбират внимателно и се подлагат на ежемесечен контрол в оторизирани лаборатории, всичко съобразено с грижата за детето.

Материите, които се използват са чист  памук, най–подходящ за бебешката кожа и най-висококачествени материали, съчетани в удобна и практична за детето и родителя кройка. За щампите върху дрешките се използват швейцарски бои, сертифицирани със знак за безопасност от европейски лаборатории. За високото качество допринася и съвременното производствено оборудване, актуално с новонавлизащите технологии в бранша.

Асортимент

Чорапките, чорапогащниците и буйките с марка САЛИ са подходящи за всяка потребност и бюджет. Фирмата се гордее с факта, че произвежда в България и се грижи асортиментът да е богат, за да не липсва нищо на малкото бебче.

При създаването си марка Saly започва производство само с 4 артикула. Днес, 23 години по–късно, произвежда над 700 вида детски дрешки, чорапи, чорапогащници, буйки и други полезни детски аксесоари. Залага се на качеството на материалите и на достъпните за българския потребител цени.

В помощ за другите

Всеки сезон българската фирма Сали дарява  грижовно изработени дрешки на домовете за сираци от фондация „Св. Никола” и Дом за деца с увреждания – гр. Русе.

В интернет магазин за детски обувки Perfection можете да намерите детските чорапки и чорапогащници с марка SALY на достъпни цени. 

Официална страница на марката

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.