0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Защитено плащане

Уважаеми потребители,

„Перфекшен търговия с обувки” ЕООД разбира и уважава непрекосновенноста на банковите и личните Ви данни!

За да Ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата банкова карта, ние от Perfection прилагаме най-добрите практики, препоръчани от международните картови организации:

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър, Банковата Организация за Разплащания с Използване на Карти (БОРИКА) и платежната страница на обслужващата ни банка;

Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2);

В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай че сте регистрирани да ги използвате.

„Перфекшен търговия с обувки” ЕООД чрез www.perfection.bg декларира, че:

1. Вашите лични данни ще бъдат събирани, съхранявани и използвани отговорно, добросъвестно и в съответствие със законите на Република България и в частност в съответствие със Законa за защита на личните данни (ЗЗЛД);

2. Предоставяме Ваши лични данни само при необходимост и само на регистрирани администратори на лични данни, свързани с изпълнението на пряката ни дейност – куриерски фирми, обслужваща банка и (или) финансова институция, счетоводна и (или) адвокатска къща и органите на държавната администрация или упълномощени от тях физически и юридически лица, които имат право да осъществяват контрол и наблюдение на търговската дейност в съответствие със законите на Република България;

3. Не предоставяме и не продаваме Вашите лични данни на трети лица, с изключение на посочените в т.2. В случай че се наложи изключение, то ще стане само с Вашето предварително съгласие и в съответствие с разпоредбите на закона.

4. Прилагаме стриктно фирмената ни политика за защита на сигурността на личните Ви данни;

Дейността и услугите, предоставяни от интернет магазин Perfection изискват събиране и използване на определени лични данни на клиентите, необходими за контакт с тях, обработка на поръчки, извършване на доставки, издаване на счетоводни и други документи, свързани пряко с дейността. В този смисъл компанията в съответствие с чл.1, ал.4, т.1 от ЗЗЛД е регистрирана в Комисията за Защита на Личните Данни (КЗЛД) като администратор на лични данни - удостоверение No:413354.

                                                                                                                                                                                                 
Потребителят предоставя своите лични данни доброволно чрез влизане в интернет магазин www.perfection.bg и/или след запознаване и приемане на “Общите Условия” за ползване. След предоставянето Потребителят има достъп до данните, които е въвел в сайта, посредством защитен с потребителско име и парола интерфейс, както и възможност да ги редактира.

Личните данни, които администраторът „Перфекшен търговия с обувки” ЕООД  събира и обработва, се съхраняват в базите данни на Уеб страниците на Perfection и се използват за: поръчки на услуги и стоки, тяхното изпращане до адрес на потребителя,  доставяне на информационен бюлетин, директен маркетинг, връзка с потребителите в случай на възникнала нередност и др. 

Може да изискаме от потребителя да предостави допълнителна информация за себе си при участие в дейности като томболи, игри, анкети и др. В тези случаи Потребителят  сам решава дали да участва в тези дейности и да предостави подробна информация за личните си данни.

Потребителите,  абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.

В случай на злоумишлени действия от страна на Потребителя,  по смисъла на настоящите Общи условия и действащото законодателство в Република България, Perfection има пълното право да предостави личните данни на Потребителя на компетентните държавни органи.

Мерки, които прилагаме за опазване на сигурността на личните Ви данни:

1.      Всеки служител на Perfection бива инструктиран и се задължава да спазва  изискванията на ЗЗЛД, както и задълженията и основните принципи на компанията, като администратор на лични данни.

2.      Технически средства.

Информацията за защита на лични данни може да бъде променяна по всяко време  и влиза в сила веднага след тяхното публикуване. С факта на използването на уеб  страниците и направените промени, Потребителят се съгласява и приема всички условия на изменената информация за защита на лични данни.

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.