0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

STEP

STEP

STEP българските стандарти за качество!

Българската компания "Изи Клуб“ ООД, производител на детските чорапи с марка „COTTON STEP”, е основана през 1996 г. Водещ критерий и верую на бранда през годините винаги са били изключително високите критерии за качество и стил.

Високите технологии, безкомпромисността по отношение на качеството и новаторския подход в технологиите и особено в дизайна, са спечелили хиляди клиенти на марката и са отговорни за високата й популярност на българския и световните пазари.

Особености на продукцията на марката    

Уникални като изпълнение и като съотношение качество – цена, са редица конструкции и модели детски чорапки, изцяло разработка на марката COTTON STEP.

Подчинени на идеята да обновяват непрестанно асортимента си,  българската търговската марка Степ създава нови колекции с интересните имена PROFI, MARATHON, SILVER, GOLD, SKI, много добре възприети от родителите и децата.

Българската търговската марка Степ се радва на сериозен интерес както в България, така и в цяла Европа, защото продукцията детски чорапи на марката е съпоставима и дори превъзхожда в много отношения световните аналози.

Изключително любопитен е факта, че фирмата произвежда малки бутикови серии по всякакви специални и нестандартни изисквания на клиента - нещо невъзможно за повечето производители на детски чорапи. Сред доволните, постоянни клиенти на COTTON STEP са десетките клиенти на магазини Perfection, детски-клубове, детски спортни отбори, различни организации и дружества, училища и др. Този изключителен успех на марката се дължи на изключителното качество, достъпните цени и съобразяването с конкретните изисквания относно дизайна и конструкцията на чорапите, подбора на материали, десени, лога и детската номерация при индивидуалните поръчки.

Търговската марка за детски чорапи Степ има опита, знанията и технологиите, за да удволетворят нуждите и изискванията на децата и техните родители.  Трудът, качеството, творческият риск и най-вече уважението към потребителя характеризират марката и са обяснение за многобройните, доволни клиенти.

Качество

Продукцията на марката детски чорапи STEP удовлетворява и надхвърля по всички показатели общоприетите стандарти в бранша. Специалистите на марката налагат  безкомпромисен подбор на влаганите материали, качеството се контролира на няколко етапа, за да се сведе до абсолютното качество на готовата продукция. Признание за продукцията детски чорапи на COTTON STEP са многото награди и призове от национални и браншови изложения.

Технология

Cotton Step работи с технологии, произведени от лидера в световен мащаб LONATI Италия. Всички машини са последно поколение, с пълен компютърен контрол и управление на процесите. Различните им параметри позволяват изработването на най-разнообразни като конструкция и предназначение модели чорапи за деца. Мощен графичен софтуер спомага създаването на уникални по сложност дизайни и съчетание на цветовете шарки, които ще зарадват и най-умърлушеното дете. Всички вложени от Степ материали са придружени със съответните сертификати.

Материали

COTTON STEP работят с естествени материали като вълна, лен, бамбук, техните смеси и много други специализирани и авангардни видове прежди, познати на световния пазар, от фабрики от Италия, Гърция, Турция, Индия – региони, известни с традициите си за добив и обработка на качествени текстилни влакна. Част от преждите се доставят сурово-бели, а багренето се извършва по разработена, съгласно изискванията на COTTON STEP, тайна рецепта, за да бъде упражнен контрол върху качеството на материалите и цветовете още на най-ранен етап.

Основният материал, с който марката чорапки за деца CottonStep работи, е селектиран дълговлакнест египетски памук, единствено в най-високото му ниво на качество и обработка. Полиамидите и еластичните нишки, влагани в продукцията, са с най-високите параметри за качество. За летните колекции на Степ се използва вискозна коприна, която е продукт от дървесна целулоза и е с естествен произход, което позволява на нежните детски крачета да „дишат”.

Асортимент     

Всеки артикул от колекциите на марката за детски чорапи Степ е създаден с любов към детайла, съобразен с детската анатомия и нужди.

Дизайните и конструкциите на хилядите интересни модели детски чорапки са разработка на висококвалифицираните специалисти на марката. Колекциите PROFI, X-TREME, MARATHON, SKI, за момента, са единствените на местния пазар чорапи за професионален летен и зимен спорт, достъпни за широкия потребител. Широкият асортимент от детски чорапи може да удволетвори и най-капризния клиент на марката.

Детските чорапи с марка COTTON STEP, предлагани в каталога на онлайн магазин за детски обувки Perfection, са без аналог в България като съотношение качество - цена.

COTTON STEP – чорапите за Вашето дете!

Официална страница на марката

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.