0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Super Gear

Super Gear

SUPER GEAR - блясък и високи технологии!

Super Gear – това е популярна марка детски обувки на унгарската компания Kft Evolution, основана 2000 година и доказала се на европейските пазари. Компанията използва само нови технологии и качествени материали, което позволява да се създават здрави и надеждни модели, които са способни да защитят крачето на детето от възможни деформации и патологии.

Особености на продукцията намарката

Новите технологии и качествените материали използвани от световно известните производители на детски обувки, са твърдо наложени във фабриките на марката Super Gear. Стилът, който най-много популяризира марката се нарича „градски стил“. Детските обувки Супер Гиър изглеждат доста модерно, интересно и „топло”. Футуристичните черти на топлите детски ботушки и апрески загатват за водонепропускливите модели на бъдещето. Елегантните обувки и сандали пресъздават детските мечти и развиват въображението.

Активни разходки, весели празници и спокойни почивки – всички тези дейности могат да се покрият от уникалната продукция на унгарската търговска марка детски обувки Super Gear.

Асортимент на продукцията

Компанията произвежда модели обувки, разработени в съответствие с анатомичния строеж на детското стъпало.

Бранда Супер Гиър произвежда обувки за всички сезони за деца и тийнейджъри. В асортимента можете да откриете сандали, обувки, боти, ботуши и други видове обувки за деца. В производството на обувките се използват само висококачествени материали, текстил, естествена кожа и вълна. Благодарение на използваните термомембрани, които влизат в състава на подплатата на апреските на марката, се постига най-високо ниво на термоустойчивост.

Гордостта на марката SUPER GEAR са детските ботушки, направени по специална технология с цел да се постигне най-добрата защита на краката на Вашето дете в студените зими, прохладната есен и през пролетта. Унгарската компания произвежда елегантни ботушки за деца от абсолютно всички възрастови групи. Обути с ботушките на Super Gear, краката на Вашето дете винаги ще бъдат топли и защитени. Благодарение на използването на качествени, най-нови и проверени материали, както и на прекрасните дизайни, обувките на марката са високо ценени и харесвани от родителите.

Дизайн

Използването на качествени материали и най-модерни дизайни се диктува от спецификата и нуждите на децата и тийнейджърите. Изделията на SUPER GEAR са въплъщение на класическия вкус, съчетан безукорно с интересни детайли, но в това се състои тяхната популярност. Днес актуални са детските модели обувки, имитиращи тези на възрастните, което позволява на марката и на онлайн магазин за детски обувки Perfection да се придържат към настоящите тенденции в модата.

SUPER GEAR използват различни цветови схеми в своите дизайни. В магазини Перфекшън се предлагат както по-неутрални, класически, така и весели, ярки модели. Дизайнерите на марката се стремят да удовлетворят вкусовете на всички деца и тинейджъри.

Качество

Качеството на продукцията на марката съответства на най-високите стандарти. Използването на съвременни материали автоматично означава – модерна производствена технология. Обувките SUPER GEAR се създават с професионално оборудване под надзора на водещи специалисти. Внимателният контрол над целия производствен процес е най-сигурният начин да се увеличи удволетвореността на потребителите. По този начин детските обувки, произведени от марката, стават безупречни.

SUPER GEAR – най-добрите обувки за цялата година!

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.