0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Правила за участие

Вашето дете се нуждае от нови обувки? А какво ще кажете да спечелите бързо и лесно, без никакво усилие красив чифт нови детски обувки за вашия дребосък?

С организираната седмична томбола от интернет - магазин за детски обувки Perfection, представляван от „Перфекшен търговия с обувки” ЕООД, са Ви необходими само две неща:

1. Да се регистрирате (уникална регистрация всяка седмица) с линк на вашия профил във фейсбук във формата за томбола на началната страница на интернет - магазин за детски обувки www.perfection.bg и след това да споделите наша публикация на вашия профил във Фейсбук.
2. Да стискате палци.

При това ние от Perfection Ви даваме възможност всяка седмица да се регистрирате и участвате в нашата томбола.

Участието в томболата не е обвързано с покупка.
Седмична награда – 1 чифт детски обувки в подходящ за детето Ви размер.

Къде можете да се регистрирате? Регистрацията става чрез специалната форма за Томбола, намираща се в долната част на всички страници на онлайн магазин за детски обувки Perfection. 

                                                                                                                                                                    

Тегленето на наградите от седмичната томбола на интернет - магазин за детски обувки Perfection ще се извършва всяка седмица в магазин от веригата Perfection или по време на събитието за деца „Молски приключения” в Mall Varna.

Обявяване на печелившите – всяка седмица името или видео с тегленето и обявяването на печелившия ще се публикува във форума на Perfection, на www.perfection.bg или във фейсбук страницата ни – perfection.bg.

Всеки участник в седмичната томбола на интернет - магазин за детски обувки Perfection има право само на една регистрация седмично.

Непотърсена или неприета награда в срок от 1 /една/ календарна седмица, след изпращане на имейл до печелившия и публикуването на името му в социалните мрежи, се губи и на негово място се избира друг за съответната седмица.

Всеки регистрирал се участник в томболата на интернет - магазин за детски обувки Perfection декларира и се съгласява, че предоставя личните си данни доброволно като необходимо условие за участие в Томболата, както и се съгласява, че в случай на получаване на награда неговото име би могло да стане публично.

Всеки регистрирал се участник в томболата на интернет - магазин за детски обувки Perfection декларира и се съгласява в случай на получаване на награда със заснемането на снимков материал от награждаването, който да се използва за публикуване в сайта, социалните мрежи и като цяло за целите на маркетинга на „Перфекшен търговия с обувки” ЕООД.

Регистриралите се за томболата автоматично се съгласяват Организаторът „Перфекшен търговия с обувки” ЕООД да обработва предоставените от тях лични данни за нуждите на томболата и в частност за целите на маркетинга.

Организаторът на Томболата запазва правото да допълва или променя Правилата за участие, като промените влизат в сила в деня на публикуването им на www.perfection.bg.


Ние от екипа на Perfection ви пожелаваме късмет!

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.