0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

U-speed

Продукти от тази марка

8

U-speed

U-SPEED удобни и качествени спортни обувки за деца

Известната марка U-speed си е поставила за цел да зарадва младите модни любители, предлагайки им стилни, удобни и практични обувки за всички сезони.

Обувките за деца U-speed са произведени чрез използването на най-новите технологии в бранша, които служат като отлична реклама на марката. Понякога родителите предпочитат да се фокусират върху външния вид на закупените обувки, оставяйки въпроса за качеството на производството на второ място. U-speed успешно съчетават красивия дизайн и качественото производство на детските си обувки, създавайки един разумен компромис между желанията и очакванията на родителите и децата.

Интернет магазин Perfection представя превъзходни колекции детски обувки, създадени специално за водещите български и световни марки. Каталогът включва голям избор на модели от страхотни спортни обувки и маратонки с марка U-speed, които момичетата и момчетата обезателно ще искат в своя гардероб.

Особености на продукцията на марката

С използването на най-съвременни технологии в производството U-speed изпъква сред останалите марки обувки за деца. Специалистите на марката постоянно търсят нови решения, които да осигурят повишен комфорт на детските крачета при носенето на обувките U-speed. Повечето детски спортни обувки на марката притежават анатомична структура на стъпалото и крачетата на детето могат да се развиват естествено, без да са подложени на деформация.

Асортимент

Детските обувки U-speed са известни с богатия си асортимент, който представя последните новости, съответстващи на тенденциите в детската мода.

  • Спортни обувки. Детските спортни обувки U-speed представят няколко актуални модела от различен тип. Спортните обувки на марката са модели, адаптирани успешно към климатичните особености на сезоните в България. Всички модели на бранда се харесват от децата - изобилието от дизайнерски варианти не оставят незабелязани от малчуганите, а техните родители харесват високата степен на практичност.
  • Маратонки. Маратонките U-speed са в различни сезонни вариации. Зимната колекция маратонки перфектно запазват топлината и предпазват детските крачета от настъпващия студ. Като цяло, детските маратонки U-speed неизменно съчетават страхотен външен вид със здравина и издържливост.

Детските маратонки U-speed и другите линии на марката постоянно се обновяват с нови интересни модели.

Дизайн

Марката е известна с нетрадиционния си дизайн на моделите детски обувки. Моделите, представляващи компанията, са ярки, красиви и стилни. За момичетата U-speed предлагат нежно розово-лилава палитра, с цветни елементи и сладурски картинки. Моделите за момчетата са в по-неутралните тъмни тонове, украсени с изображенията на любимите анимационни герои, колички или самолетчета.

Детските спортни обувки U-speed включват и универсални варианти, подходящи за всяка ситуация.

Качество

Изключителното качество на детските обувки U-speed е основната причина за популярността на марката. Съвременните технологии, добрият подбор на материали, ортопедичните изследвания и прилагането на последните модни дизайнерски тенденции демонстрират високото ниво на професионализъм на марката.

U-SPEED – детските спортни обувки номер едно! 

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.