0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Velis

Продукти от тази марка

2

Velis

VELIS - най-уютните домашни пантофи!

Българската търговска марка VELIS заема особена ниша в сферата на производството на изделия от естествена кожа. Компанията е създадена през 1993 година с първоначална дейност производството на работни ръкавици. През 2000 година нейната дейност се пренасочва към производството на бутикови пантофи, чехли, детски буйки и кожени ръкавици.

Пантофите с марка VELIS са стилно изглеждащи детски пантофи, създадени за топлина и домашен уют на най-малките. Страхотните детски буйки от естествена агнешка кожа са основен продукт, произвеждан от марката. Изглежда, че в тази категория е трудно да се измисли нещо ново, но българските специалисти от Велис не са съгласни с това. В продължение на много години VELIS продължават да изненадват своите почитатели с оригинални модели, изпълнени с комфорт и уют.

Компанията произвежда продукти с грижа за децата. Здравето на младото поколение е основна задача, преследвана от експертите при разработването на различните модели детски пантофи и буйки.

Особености на продукцията на марката

Българската марка VELIS има основателна причина за производството на детски домашни пантофи.  Създаването на благоприятна домашна атмосфера за отдих е залог за прекрасното настроение и доброто здраве на децата. Така казват редица лекари, а също и психолози. Пантофите Велис помагат на бебетата и най-малките дечица удобно да пълзят и да се придвижват у дома. Това е изключително важен процес в развитието на малкия организъм. И, въпреки че много родители не се замислят над това, съществуват редица дейности, при извършването на които бебетата и малчуганите се намират във вертикално положение или се движат. В подобни ситуации наличието на удобни пантофи и буйки е от изключителна важност.

Конструктивната особеност на изделията на марката VELIS се крие в съчетаването на топлата вълнена горна част с гумената подметка. Вълната позволява съхранението на топлината на детското стъпало, дори ако температурата в жилището е по-ниска от нормално комфортната. Специалната гумена подметка осигурава отлично сцепление с различни повърхности. Тази тънкост в производството на пантофите и буйките Велис се оценява от собствениците с паркет или ламинат в дома си. Тези повърхности са много хлъзгави и могат да доведат до редица наранявания дори и при леко подхлъзване. Добре обмислените решения на българската марка помагат да се избегнат неприятните и травмиращи наранявания за прохождащото и още неуверено детенце.

Асортимент на изделията

Домашните пантофи VELIS имат няколко варианта на конструкция. Те могат да бъдат с класическа форма, без пета – отлично решение за порасналите деца, които винаги бързат за някъде. Пантофите, имитиращи боти, по-добре задържат топлината. Те могат да се носят както със, така и без чорапи.

Пантофите Велис могат да бъдат и под формата на ботушче. Това е най-топлият вариант, който се харесва особено много на децата. Като цяло, многообразието от форми е изключително голямо. Специалистите от сферата на проектирането не ограничават въображението си, като се фокусират единствено върху фактора комфорт на продуктите.

Дизайн

Дизайнерите на VELIS използват много трикове, за да разработят продукцията едновременно като ярка и необичайна, но не дразнеща окото. Основният коз на тези домашни пантофи – това е цветовата палитра. Тя включва множество класически и наситени оттенъци. Красивите модели се редуват с буйките на VELIS, които са в по-неутрални оттенъци, затова всеки може да избере най-добрия модел за своето дете. 

Качество

VELIS произвежда продукция с истинско българско качество. В производството се използва естествена агнешка кожа, най-качествен текстил и висококачествена вълна, приятна на допир от децата. Пантофите и буйките на VELIS са много здрави, което също е много важно: любимите пантофи на децата са постоянен спътник на ежедневния им комфорт.

VELIS - свежи идеи за удобство и отдих у дома!

Официална страница на марката

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.