0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Връщане 365 дни

                                                                                          

 

Perfection е интернет магазин, специализиран изцяло в онлайн продажбата на детски обувки и артикули, свързани с тях. Граденото с години доверие и имиджа на магазините Perfection в гр. Варна се прехвърлят върху интернет магазина ни и така потребителят може да бъде сигурен в електронното пазаруване.

Според Закона за Електронната Търговия и Закона за Защита на Потребителите можете да върнете продукт в срок от 14 дни от датата на получаването му. За своите клиенти интернет магазин Perfection, единствен в България, създаде услугата „Връщане 365 дни”.

При нас можете да върнете артикул 365 дни от датата на получаване на поръчката. 

Условия за връщане и замяна на стока

 

Стъпки за връщане на стока към Perfection:

Стъпка 1: Можете да поискате връщане на артикул и да поискате парите си обратно като се свържете с нас чрез попълване на приложения формуляр.

Стъпка 2: Нашите сътрудници ще проверят изпратените чрез формуляра данни и в рамките на няколко дни ще се свържат с Вас.

Стъпка 3: Можете да изпратите артикула за връщане до наш адрес.

Стъпка 4: Perfection изплаща сумата, подлежаща на връщане.

След предявеното искане от клиента за връщане на закупена стока, Perfection си запазва правото да разгледа случая и да реши по свое усмотрение, дали да приеме или да откаже искането за връщане на стоката. 

Тъй като ние от Perfection знаем, че детски обувки се пазаруват често и искаме да сте максимално улеснени при пазаруването, създадохме за Вас клиентски Виртуален портфейл. Така можете удобно да върнете стоката, като сумата се превежда във виртуалния портфейл на профила Ви в Perfection и Ви дава възможност да я използвате за пазаруване по-късно. 

За да се избегнат неточности и за да прецените по-точно размера на обувките на вашето дете, сме подготвили полезна информация, която можете да откриете в „Избиране на размер”, „Шаблон за измерване” и „Съвети за родители”.

 

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.