0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Yogon

Продукти от тази марка

Yogon Бърз преглед

Yogon

Маратонки

Нормална цена: 31,90 лв.

Special Price 24,90 лв.

Размери:

25 26 27 28 29 30
  Разпродажба
Yogon Бърз преглед

Yogon

Маратонки

Нормална цена: 29,90 лв.

Special Price 26,90 лв.

Размери:

25 26 27 28 29 30
  Разпродажба
Yogon Бърз преглед

Yogon

Маратонки

Нормална цена: 27,10 лв.

Special Price 26,90 лв.

Размери:

25 26 27 28 29 30
  Разпродажба
Yogon Бърз преглед

Yogon

Маратонки

Нормална цена: 25,50 лв.

Special Price 24,90 лв.

Размери:

25 26 27 28 29 30
  Разпродажба
Yogon Бърз преглед

Yogon

Маратонки

Нормална цена: 34,90 лв.

Special Price 26,10 лв.

Размери:

31 32 33 34 35 36 37
  Разпродажба

36

Yogon

Детски обувки YOGON - увереност във всяка стъпка!

Известната марка YOGON, с производител бранда Supreme Sports Goods Co. Ltd., е създадена през 1995 година и оттогава поставя нови стандарти за качество за всички производители на обувки. Изисканите и удобни обувки Йогон вече са се превърнали в любими на много деца по цял свят. Брандът е производител на модели детски обувки, адресирани до всички възрастови групи момичета и момчета, от 1 до 17 години. Компанията успява да отговори на взискателния вкус на своите клиенти, които искат да получат най-доброто на разумна цена. Марката е намерила златната среда, предлагайки едно наистина високо качество на продуктите, при това  отличаващо се с разумна стойност.

Каталогът на интернет магазин Perfection Ви предлага богат избор от модели обувки с марка YOGON: летни, зимни, пролетни или есенни варианти очакват щастливите си малки собственици. Интересният им "външен вид" никога не остава незабелязан: класически модели, с вплетени модерни елементи се счита за най-добрата комбинация.

Особености на продукцията на марката

Бранд YOGON е известен производител на спортни модели детски обувки, маратонки и кецове. Марката често е оставала в сянката на по-известните си европейски и американски конкуренти. Но марката YOGON променя ситуацията на пазара: с отличните си продукти кара ценителите на високото качество да говорят за нея. Видимо сдържаните колекции бързо били допълнени от по-нестандартни варианти, готови да "разбият" твърде строгия стар образ на марката.

Обувките Yogon радват любителите на комфорта с превъзходните си качества, създадени от експерти с познания по анатомичните особености на структурата на детския крак. При ходене с детските обувки на марката се осъществява компетентна поддръжка на свода и се намалява стреса върху ставите. Много модели обувки са снабдени с допълнителна система за намаляване на напрежението върху петата.

YOGON реализират концепцията за производството на обувки през цялата година. С покриването на четирите сезона, компанията успява да отговори на търсенето на своите клиенти и модните тенденции да получат реализация в нови колекции. Компетентният подход е помогнал на марката да стане известна в средите на децата и родителите - истински ценители на собствения си имидж. Детски и тийнейджърски обувки YOGON – практичен избор, радващ се на дълготрайност и безупречен външен вид.

Асортимент

Широкият спектър на работата на експертите на марката води до голямо разнообразие на предлаганите модели.

  • Обувки. Детски и тийнейджърски модели, предимно по-класически тип. Обувките Yogon, предназначени за малките момичета, са допълнени от изящни елементи, донякъде смекчаващи сериозността на моделите. Обувките за момчета редуват изчистения силует с хармонични детайли.
  • Маратонки. Истински спортни обувки за деца. YOGON обръщат внимание на най-популярния вид детски обувки, позволявайки си да направят доброволно оттегляне от традиционната интерпретация на моделите. Резултатът надминава всички смели очаквания на любителите на модата.

Детски обувки YOGON са представени от редица други модели, гордеещи се с изключителна елегантност и стил.

Дизайн

В дизайна на марковите детски обувки на бранда преобладават неутралните цветове, свидетелстващи за  акцентирането от страна на дизайнерите на традиционния, всекидневен стил. Yogon не забравят и любимите на децата ярки модели: атрактивните елементи и наситени нюанси са своеобразна визитка на марката. Умението да си „играят” със стила, от строг до дързък, е знак за професионализма, присъщ на специалистите на марката.

Качество

Детски обувки YOGON са изработени от внимателно подбрани кожа, велур и най-висококачествени материали. Меката текстура на тези материали е комбинирана със завидна здравина. И не на последно място, модели от този тип никога няма да излязат от мода, съчетавайки практичното с лукса.

YOGON- качество, комфорт, стил и функционалност!

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.