0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Zebra

Продукти от тази марка

Zebra Бърз преглед

Zebra

Мокасини

Нормална цена: 36,90 лв.

Special Price 29,90 лв.

Размери:

23 24 25 26 27 28
  Разпродажба
Zebra Бърз преглед

Zebra

Обувки

Нормална цена: 50,90 лв.

Special Price 42,90 лв.

Размери:

31 32 33 34 35
  Разпродажба
Zebra Бърз преглед

Zebra

Обувки

Нормална цена: 52,90 лв.

Special Price 42,90 лв.

Размери:

32 33 34 35 36 37 38
  Разпродажба
Zebra Бърз преглед

Zebra

Обувки

Нормална цена: 49,90 лв.

Special Price 42,90 лв.

Размери:

32 33 34 35 36 37 38
  Разпродажба
Zebra Бърз преглед

Zebra

Обувки

Нормална цена: 52,90 лв.

Special Price 42,90 лв.

Размери:

32 33 34 35 36 37 38
  Разпродажба

6

Zebra

Детски обувки ZEBRA - за здрави и щастливи деца!

До преди няколко десетилетия, поради липсата на достатъчно информация, родителите почти не се замисляли над това, че малките деца имат нужда от качествени обувки, чийто дизайн да бъде добре обмислен от гледна точка на конструкцията на обувките. Предлагането на българския пазар, като цяло, не било особено голямо, именно затова не съществували стриктни изисквания към производството на детски обувки.

В края на миналия век, ортопедите по целия свят, в това число и в България, започнали да говорят за това, колко силно неправилният избор на детски обувки може да повлияе върху формирането на стъпалото на децата и, като следствие, върху тяхното здраве. Днес, сред родните марки за детски обувки, Zebra се смятат за достойно признат лидер. Онлайн магазин за детски обувки Перфекшън и марката представят на децата и техните родители колекции качествени и ярки модели.

За марката детски обувки Zebra

ZEBRA – това е марка, създадена със съвместните усилия на две известни предприятия, ТМ „Зебра и Тучковската фабрика за обувки.

Компанията Зебра започва своята работа през 2004 година. Нейно основно преимущество става производството на модели за деца от всички възрасти, започвайки от шестмесечните бебета и завършвайки с четиринадесетгодишните юноши. Компанията провежда своите разработки съвместно със специалисти от други европейски страни, в частност, от Португалия и Италия.

Особености на детските обувки Zebra

Детските обувки ZEBRA са профилактични. Това означава, че те притежават всички конструктивни особености, позволяващи на стъпалото да се намира в своето естествено положение и да се развива нормално.

Конструкцията на детските обувки ZEBRA предвижда наличието на следните елементи:

  • Анатомично оформена стелка;
  • Широка носова част;
  • Твърда задна част;
  • Обособено бомбе.

По този начин моделите детски обувки на ZEBRA служат за профилактика при нарушения в развитието и функционирането на детското стъпало.

Асортимент на Zebra

Нито едно марка не може да завоюва вниманието и доверието на потребителите, ако не ги радва с разнообразие в асортимента на своята продуктова гама. В колекциите на интернет магазин за детски обувки Perfection и на бранда ZEBRA можете да закупите модели буквално за  всеки повод.

Основни направления в дейността на марката:

  • Текстилни обувки за яслата и детската градина;
  • Обувки, официални обувки и мокасини;
  • Боти и ботуши за студеното време.

Всички линии на продукцията са представени от широка размерна гама. Нейният диапазон варира от 22-ри до 37-ми европейски номер.

Дизайн

Над създаването на дизайна на детски обувки ZEBRA работят най-добрите европейски специалисти. Моделите за деца и тийнейджъри традиционно се различават. Продукцията, предназначена за момичета и девойки, има множество декоративни елементи, например: обемни апликации, често е украсена с нежни елементи (камъчета, паети и други подобни). Вариантите за момчета и юноши се различават с използването на традиционни „мъжки” цветове и лаконичност на детайлите.

Почти всички модели са снабдени с удобни и функционални системи за закопчаване. Специалистите, които създават детските обувки Zebra, предпочитат да използват велкро лепенки вместо връзки, тъй като децата по-лесно се справят с тях без помощта на възрастните.

Качество

Компанията позиционира своята продукция като екологично чиста, тъй като използва в производството си само висококачествени и иновационни материали – здрави, ярки, „дишащи”, безопасни за детето. Във фабриките на ZEBRA се използват само съвременни технологии, а технологичното оборудване се извършва от най-добрите западни специалисти.

Детски обувки ZEBRA – гаранция за правилно развитие и добро здраве на всяко дете!

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.