0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Zetpol

Продукти от тази марка

Zetpol Бърз преглед

Zetpol

Текстилни обувки

Нормална цена: 18,90 лв.

Special Price 14,90 лв.

Размери:

25 26 27 28 29 30
  Разпродажба
Zetpol Бърз преглед

Zetpol

Текстилни обувки

Нормална цена: 18,90 лв.

Special Price 14,90 лв.

Размери:

31 32 33 34 35 36
  Разпродажба
Zetpol Бърз преглед

Zetpol

Текстилни обувки

Нормална цена: 18,90 лв.

Special Price 13,90 лв.

Размери:

31 32 33 34 35 36
  Разпродажба

20

Zetpol

С чудесните пантофки на ZETPOL твърдият под ще стане изключително мек

Полската компания ZETPOL е изключително популярна и разпознаваема в пазарния сегмент на детските текстилни обувки на международния пазар на детски обувки.

Много от моделите на ZETPOL притежават престижни награди, в това число и сертификат  "Качествени обувки" от CLPO (от полски: Централна лаборатория по обувната промишленост; сега Институт по кожарска промишленост).

Основната продукция на компания ZETPOL винаги е била детски обувки, но в последните години под марката ZETPOL започва предлагането и на модели обувки за девойки и юноши: джапанки, сандали и чехли. Компанията Zetpol разполага със собствена техническа и транспортна база, благодарение на която процесът на производство се осъществява ефективно, а продукцията придобива високо качество. Отчитайки многогодишния си опит, традиции и влиянието на съвременната мода, компанията Зетпол ежегодно обновява асортимента на произвежданите от нея модели.

Детските текстилни обувки ZETPOL се създават от компанията-производител в съответствие със съществуващата международна медико-профилактична програма „Здраво стъпало”. Именно чрез тази програма се определят особеностите на дизайна и конструкцията на формата на обувките от дадената марка. Задача на компанията Zetpol – да помогне на най-малките потребители на текстилни обувки да избегнат нежеланите бъдещи проблеми, свързани с деформацията или изкривяването на стъпалата. Важен елемент, който изпълнява тази превантивна и коригираща функция, е специалната профилактична стелка на ZETPOL. Благодарение на стелката стъпалото е плътно фиксирано във вътрешността на обувката, тя не позволява хлъзгане и осигурява защита от изкривяване или изкълчване на крака. Профилактичните стелки на ZETPOL са не само коректори на правилното формиране на стъпалото, тяхната обемна структура „на пъпчици” осигурява допълнителен масаж на рецепторите на стъпалото по време на ходене.

Трябва да се отбележи, че стелките ZETPOL са профилактични, а не ортопедични, и са предназначени за профилактика на възможни патологии и заболявания при здрави деца. Децата, при които има проявени такива сериозни нарушения на плоскостъпие, еквиноварус, валус и други, имат нужда от специално разработени ортопедични обувки, препоръчани от лекуващия лекар. Въпреки че текстилните обувки ЗЕТПОЛ най-често се използват като обувки за детската градина, мерките за профилактика и превенция на възможните отклонения и неправилното развитие на стъпалото са много важни за детето, независимо от това  къде ще се носят обувките – вкъщи, в детската градина или на улицата.

Текстилните детски обувки Zetpol, предлагани в каталога на интернет магазин Perfection, са удобни не само в качеството си на домашни обувки – те могат да се използват и като обувки за яслата, детската градина или училище, а също така и за летни игри на двора. Сандалите, мокасините и пантофките ZETPOL са изработени от висококачествен текстил, умерено мек, но достатъчно плътен. Известно е, че текстилните материали притежават отлична въздухопроницаемост, хигроскопичност и лекота. Детските обувки ZETPOL не случайно имат на етикета маркировка във вид на перце – това е свидетелство за ниското им тегло, което е от изключителна важност за малките деца – тъй като за техните крехки стави е вредна допълнителната тежест на неудобните и тежки обувки. Специалният състав на текстилните обувки Zetpol е гарантиран от задължителните проверки "test-drive" на всички стартови модели обувки, които се подлагат на механични въздействия, имитиращи тяхната активна експлоатация при ежедневна употреба. Някои модели на детските обувки Зетпол са изработени от кожа, отличаваща се отново с лекота и здравина за сметка на използваните суровини и специалната изработка.

При конструкцията на формата за базовите модели, производителите на детски обувки ZETPOL отчитат характерните анатомични особености на стъпалото на децата и техните възрастови изменения. Оценявайки безопасността на детските тексилни обувки Зетпол, трябва да се отбележи, че те притежават гъвкави, противоплъзгащи се подметки.

За удобство на своите млади потребители на практика всички текстилни детски обувки ЗЕТПОЛ имат лепенки и удобни закопчалки тип катарама. Всички знаят, че малките деца имат желание да се обуват и събуват самостоятелно, но изпитват затруднения с процеса на завръзване на връзките, а велкро лепенката и закопчалката катарама – това е лесно и бързо. Затова фирма Zetpol се отказва от връзките в полза на лепенките и катарамите, които добре фиксират детското стъпало във вътрешността на обувката и не губят своите качества до пълното износване на пантофите.

Текстилните пантофи, сандали и мокасини ZETPOL имат привлекателен дизайн и отлично качество. Цената им в каталога на онлайн магазин Перфекшън е толкова ниска, че веднага ще поискате да закупите не само за Вашето дете, но и за всички деца на Ваши приятели.

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.